"Атака": Има опити за даване на зелена светлина за гей браковете

18076
"Атака": Има опити за даване на зелена светлина за гей браковете
Снимка: БГНЕС

Евроатлантическите ценности са да бъдем двойни и тройни лесбийки и педерасти, заяви депутатът от „Атака" Павел Шопов по време на дебатите по второ четене на Закона за защита от дискриминация. Той се изправи срещу това, че у нас се отстояват ценности, продиктувани отвън. "Нека веднъж да бъдем ние", настоя националистът.

Тук става въпрос за отваряне на врата за гей бракове, за осиновяване на деца от обратни хора, от ненормални хора, заяви на свой ред и националистът Адриян Асенов.

"Атака" в спречкване с полицията на протеста срещу Давутоглу

Близо два часа депутатите от Атака изчакваха пред Президенството и Министерски съвет министърът на външните работи на Турция Ахмет Даву...

Проектът на Закона за изменение и допълнение на Закона за защита от дискриминация е разработен в съответствие с поет от страната ангажимент да приведе до края на 2013 г. националното законодателство в по-пълно съответствие с изискванията на Директива 2006/54/ЕО на Европейския парламент и на Съвета от 5 юли 2006 г. за прилагането на принципа на равните възможности и равното третиране на мъжете и жените в областта на заетостта и професиите (преработена) по отношение на гарантирането на защитата срещу дискриминация при промяна на пола, и прехвърлянето на тежестта на доказване в случаи на дискриминация.

С предложените изменения и допълнения на Закона за защита от дискриминация се постига съответствие с разпоредбите на правото на Европейския съюз по отношение защитата от дискриминация в случаите на промяна на пола, както и по отношение прехвърлянето на тежестта на доказване при дискриминация.

Изненадващо депутатите отхвърлиха заглавието на закона. Това предизвика бурна радост сред националистите. Когато става въпрос за морал, с вас сме колеги, каза от парламентарната трибуна атакистът проф. Станислав Станилов, цитиран от КРОСС.

Колегата му Павел Шопов обясни, че дискусиите по закона не могат да продължат, защото „като няма заглавие, няма и закон". Затова и мнозинството отложи разглеждане на новите антидискриминационни разпоредби.

Атака се курдиса на протест пред Министерския съвет заради Давутоглу

Точно както се бяха заканили, народните представители от "Атака" се появиха на протест пред Министерския съвет заради посещението на ту...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика