X
 
 

"Атака" постави пет условия на БСП, за да подкрепи вота на недоверие

8300 3
"Атака" постави пет условия на БСП, за да подкрепи вота на недоверие
Снимка: БГНЕС
От "Атака" поставиха 5 въпроса към БСП относно намеренията на левицата за бъдеще управление, ако мине вотът на недоверие към правителството, разкриха от партията в писмо, изпратено до медиите.

Националистите припомнят, че принципите на ПП "Атака" от нейното създаване са следните: България да бъде колкото се може по-самостоятелна държава в днешния глобален свят; да следва интересите на своите граждани и да ги поставя над чуждите интереси.

"Атака" с уклончив отговор дали ще подкрепи вота на недоверие на БСП

Вотът на недоверие има своята конституционна уредба и не може да се вземе без сигурни ангажименти от политическата сила, която го внася...

"Ако партия "Атака" беше избрана да управлява България, щеше да приложи точно тези принципи. По различни причини това не се е случило, но ние не можем да се сърдим на българския народ. Обаче имаме пълното право да питаме всеки, който претендира да управлява, в името на какво иска да управлява", пишат от партията.

"Тези въпроси сме ги задавали към всички управляващи партии, включително и към сегашните управляващи от ГЕРБ. Не сме получавали задоволителни отговори, но винаги сме се надявали този, който е на власт, да проявява разум. Заради липсата на задоволителни отговори днес ние не сме част от Коалиционния съвет, който управлява страната и взема решения.

В момента има претендент за властта в лицето на БСП. Те внасят вот на недоверие, с който искат падане на правителството и съставяне на ново.

По този повод "Атака" пита:

БСП търси извънпарламентарна подкрепа за вота на недоверие

БСП разширява консултациите за вота на недоверие с извънпарламентарни партии, съобщиха от пресцентъра на партията. В понеделник в Наро...

1. Има ли БСП категоричното намерение да направи минималната пенсия 500 лв., а минималната заплата 1500 лв.? 2. Има ли БСП категоричното намерение да прекрати незабавно концесиите за добив на злато и да е в български ръце?

3. Има ли БСП категоричното намерение да закрие чуждите военни бази унас?

4. Има ли БСП категоричното намерение да свали санкциите срещу Русия?

5. Има ли БСП категоричното намерение да признае с парламентарно решение геноцида над българския народ по време на турското робство, което Атака предлага от 2005 г.?"

От "Воля" намекнаха, че може да подкрепят вота на недоверие срещу правителството

На този етап, ако вотът на недоверие бъде внесен от БСП, има вероятност да го подкрепим. Това каза народният представител от ПГ на "Вол...

Actualno.com

Етикети:

  • Жокера 3 Жокера преди 1 месец Профил на трол?
    Държавата е е сляпа за народа и обикновения човек дреме им че са прецакали човек със наказателното производство чеса го откраднали чеса го убили товае боклук държава е това 👩‍💼🔫👸🔫👮🔫
  • Алфа 2 Алфа преди 1 месец Профил на трол?
    Браво на АТАКА ! Долу герп ! Долу колониалния режим ! Бсп да се реформира или да изчезне ! България над всичко !!! АТАКА и Възраждане за ПОБЕДА!!
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    точка Първа: Да стане "Златния пръст" на Болен още по-златен!