"Атака" протестира пред ЕК в София

21155
"Атака" протестира пред ЕК в София
Снимка: БГНЕС

"Атака" организира митинг пред представителството на Европейската комисия в София, предаде БГНЕС.

Няколко десетки привърженици на партията се събраха пред сградата на ул. "Раковски" в столицата, където лидерът на партията Волен Сидеров изложи основните точки от своята програма.

В Европа ще зазвучи нов глас и този глас е гласът на партии като "Атака", Националният фронт във Франция, Партията на свободата в Австрия и други, които казват ясно, че признават референдума в Крим и не признават криминалното фашистко правителство в Киев, както и че определят Русия като приятел, с когото трябва да си сътрудничим, обяви пред симпатизантите си Сидеров.

Европейските държави плюс ресурсите на Русия биха били сила №1 в света и тогава САЩ ще отиде в периферията, поради което във Вашингтон истеризират и са готови на всякакви операции, включително и военни, за да провокират Русия да се включи в провокацията и да бъде обявена за агресор, анализира Сидеров.

Пред представителството на Европейската комисия дефилира мъж, облечен в розова женска роля с дълга коса и брада, който трябваше да имитира победителя в тазгодишната Евровизия Кончита Вурст. През рамо българският вариант на скандалната австрийска изпълнителка носеше лента с надпис "Аз съм евроценност".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика