АВБ-Варна регистрира пълна листа кандидати за общински съветници

13492
АВБ-Варна регистрира пълна листа кандидати за общински съветници
Снимка: БГНЕС

ПП АБВ – Варна регистрира 51 кандидати за общински съветници. Листата се води от кандидата на партията за кмет – 39-годишната доцентка Миглена Темелкова. 22 са жените в листата, 15 от които са омъжени. Доминиращите зодии сред кандидатите са водолей и скорпион. Равен е броят на овните, близнаците и стрелците в листата на азбукарите, а водачът на листата е представител на зодията козирог.

Кандидат кметовете на партия АБВ в районите Приморски и Младост – военният авиатор Виктор Ценов и бизнесменът Момчил Вълков са близнаци. Стрелецът Любомир Господинов ще се бори като кандидат кмет за район Одесос, а Милена Дончева – кандидатът на партията за кмет в район Аспарухово е от зодията водолей.

Първанов: Западът е виновен за бежанската криза

Започнаха едни войни с участието на Запада, на западната цивилизация без да има яснота какво следва на изхода. Първо се стреля и после...

ПП АБВ във Варна е сред малкото политически субекти, регистрирали пълна листа от 51 кандидата в града. Това е знак за силата на варненската структура на партията и за готовността й да покаже на варненската общественост силна и експертна листа – заяви лидерът на партията - доц. Темелкова след регистрацията на листата с кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове от Общинската избирателна комисия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика