Бойко Борисов отрече да има война с Плевнелиев

14243
Бойко Борисов отрече да има война с Плевнелиев
Снимка: БГНЕС

Няма война с президента. Това заяви премиерът Бойко Борисов на годишна икономическа среща тази сутрин.

"Ама дали пък коя ще е сега. Нещо, което е след 2 години, изобщо сега не ни влиза в дневния ред. Единствената цел на това да се дискутира кой ще е президент след 2 г. и половина, е да се даде един кратък живот на това правителство, да се създава напрежение в коалиционните партньори, да се чудят дали не се играят някакви игри. Въобще не ни касаят, мен самия, президентските избори, но се вдивявам толкова от анализатори: какво аз съм мислел да кажа, само се шегувах, просто ей така в една подобна аудитория само с жени, какво да им кажа?!", добави Борисов.

Борисов обяви, че се е шегувал за жена-президент, пак заговори в магистрали за бизнеса

Българският премиер Бойко Борисов обяви, че се е пошегувал относно издигането на жена за кандидат за президент на следващите избори, Ка...

Анализи се правят, ама какво е искал да каже, ама това дали не е срещу президента Плевнелиев, дали не е оценка за него, продължи премиерът.

Припомняме, че снощи президентът Росен Плевнелиев покани всички журналисти на специална пресконференция утре, 21 януари. Държавният глава не обяви за какво ще говори на събитието. Той обаче обеща да отговори на всички въпроси, отправени от него от която и да е медия.

По-рано днес, на откриването на Деветата годишна среща на бизнеса с правителството, Борисов обяви, че се е шегувал за кандидатура на жена-президент, защото и без това бил в зала, пълна с жени. Борисов беше на събрание на женското крило на ГЕРБ в неделя, 18 януари.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика