Бойко е истинска звезда и има чекмеджета с хонорари, смята Мартин Димитров

4279
Бойко е истинска звезда и има чекмеджета с хонорари, смята Мартин Димитров
Снимка: Личен архив във Фейсбук

"Много добре разбирам огорчението на всички нас, феновете, от поредната случайно уловена псувня, неволно изплъзнала се от православните уста на Бойко. И мен ме нарани, и мен ме жегна, и мен ме боли.

Но, преди да го обвиняваме, трябва да си дадем ясна сметка за няколко неща. Защото, най-лесно в днешно време е да обвиниш вярващ човек като Бойко.

Бимбалов: Фейсбук ме уведомява, че Борисов е на живо и зад кадър се чува познат гърлен глас

"Преди малко фейсбука ми уведомява, че Господарят Борисов има лайф включване. Цъкнах импусилвно и попадам на нива, някакви хора в далеч...

На първо място, говорим за най-голямата звезда на асфалтово-продуцентско-газово-мутренско-чалгаджийска компания и по съвместителство Политическа Партия ГЕРБ", пише PR експертът Мартин Димитров във Facebook.

"Тук не говорим за някаква си Цвета, дето пее хита си "Ходи пеша, бе!" пред 20-30 души платена публика. Нито пъка за Деси Дуловска, с нейното напълно лишено от ритъм "мрън-мрън, мрън-мрън". Не става дума и за Томислав, който е скучен като Ричард Клайдерман. Говорим за Бойко - истинската звезда, дето носи цялата фирма на гърба си.

Трябва да си даваме сметка, че Бойко е по участия из страната вече шест месеца, почти всеки ден. Дето се вика, той на тия участия е видял толкова публика, дето Лили Иванова не е видяла в цялата си кариера. Ами, уморително е това, всеки ден да си на участие. Питайте Галена, питайте Емануела Офишъл, питайте който искате, всеки ще ви каже, че е мъка.

Ама, нерде Емануела Офишъл, нерде Бойко - извинявам се, че ги сравних. Не може да има каквото и да е сравнение, Бойко е истинска, огромна звезда. Талант. Виждали сте за какви хонорари от участия става въпрос - чекмеджета с хонорари. Реално, така погледнато, много малко са на това ниво на хонорари - Елтън Джон, Бионсе, Адел едно време беше на това ниво, Били Айлиш още много хляб има да изяде, докато го стигне. И много карти има да играе ,докато го стигне. Тука говорим за звезда, чието заплащане автоматично я поставя сред най-големите в света.

И, изпуснала се звездата в бекстейджа с една псувня и веднага - а-у, чудо голямо. Не забравяйте, че и заболяване му беше прекъснало турнето, и макар все още да не е възстановен и ментално да е леко комси-комса, както казват французите, Бойко веднага си възстанови турнето. За да ни радва.

Слави Трифонов: Куп бивши премиери бяха осъдени, но липсва едно име

Преди дни бившият министър-председател на Хърватска Иво Санадер беше осъден на 8 години затвор. По-рано тази година бившият министър-п...

И не на последно място: това е кариера на изпълнител, градена 20 години. Даже тук не включвам вокално-батална група "СИК", дето е нещо като "Бон-Бон" спрямо група "ГЕРБ".

А и, случва се на всеки. Вие какво си мислите, че след някое участие Джон Ленън не е казал на Джордж Харисън: "Д**ба майка им глупава! Давай да бегаме от тука!"!? Ами, казал е, а преди Йоко да се намеси в живота му, със сигурност го е казал, аз пък да ви кажа. Но, така е при тия, истински големите звезди.

И трябва да се научим да прощаваме. Християнско е да се прощава, православно е да се прощава. Ето, Цвета му прости, дето я нарече точки точки точки кърджалийска точки точки точки, тя му прости, та ние ли няма да простим!?

Ами, ще му простим, разбира се. Ние десет години му прощаваме, па сега за едно "Д**ба майка им глупава" ще се излагаме да му се сърдим.

Просто напрежението си казА думата, д**ба майка му. Оп, пардон."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Кирил Петков: Росен Желязков не беше свободен

Димитър Гърдев е единственият депутат от България на най-големия форум на консерваторите в света

"Цялата работа изглежда силно съмнителна": Журналист с важни въпроси по случая с Агенция "Митници"

Николай Денков: Трябва да обвинят пудела, че има пачки

Плажовете вече по закон трябва да са достъпни за хора с увреждания

Началникът на отбраната и генерал от НАТО обсъдиха засилване на ПВО на Алианса

Докладът на временната комисия за "Митниците" отива в прокуратурата

Винаги двама, винаги: ГЕРБ вече говори за Пеевски и Борисов като за едно

Главчев пред близки на отвлечени български моряци: Работим активно да се приберат скоро

БСП ще поиска отлагане на либерализацията с три години (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика