Божков влезе в сферата на пророчество на Ванга и проклятие тип "фараони" (ВИДЕО)

18062
Божков влезе в сферата на пророчество на Ванга и проклятие тип "фараони" (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Предсказание на Ванга, проклятие в стил "фараони" – интервюто на Васил Божков пред Мартин Карбовски, излъчено в профила му във Фейсбук, определено показва нивото на политическата кампания за парламентарните избори като цяло. А доста от въпросите бяха с марка "читателите/зрителите/слушателите искат да знаят".

На въпрос дали е възможно да се върне в България след изборите, отговорът беше: "Ако сме в парламента, идвам, естествено – не мога да излъжа доверието на народа. Ако не съм, продължавам борбата оттука – не мога да се върна в България поради простата причина, че в България няма закони. Ако си в затвора, как можеш да се бориш".

Васил Божков: Учителите трябва да имат стимул, а за децата да има реализация

„Най-важно е учителите да имат стимул, а българските деца да искат да учат и след завършване да имат реализация”. Думите с...

Всичко това обаче беше предшествано от разговор на тема как Ванга била предрекла, че от чужбина щял да дойде 60-годишен мъж със здрава ръка, който сега само мълчал, но щял да оправи България. Не съм суеверен, ама кажи, заяви Божков още преди въпроса. И го стори, след като преди това обясняваше как върху колекцията му от антики, която беше конфискувана, едва ли не тегнело проклятие и внуши, че всъщност това било най-страшно за конфискаторите, а не съдебните дела, които завел, включително в Лондон: "Съкровищата си избират пазителите, но носят и проклятие на грабителите – нещастието ще ги сполети рано или късно. (...) Казах, не е толкова страшно щетите от закона, а проклятието, което ще им нанесе". "В съдбата вярвам, няма случайни неща", уточни Божков. "Рано или късно идвам", добави той и се закани да играе на избори "до победа".

Засега избягалият в Дубай Божков нямало да говори повече за управляващите в момента и да вади "нови доказателства", защото нямало кой да разследва в България. Иначе имал достатъчно материали и доказателства, но ако ги даде на сегашната прокуратура, щял да ги съсипе: "Дойда ли на власт, максимум 3 месеца главата на хунтата е в затвора". Той обеща и да закрие специализираните съдилища и прокуратура, както и КПКОНПИ, защото били "бухалки".

Според Божков, Слави Трифонов вече си разпродал партията: "Като им видиш листата, виждаш кои корпоративни интереси къде са". Избягалият в Дубай бизнесмен уточни, че иначе Трифонов имал същите идеи като него, само че след като му отказал бъдеща коалиция, си проличало какво било всъщност положението. Той си приписа и протестите от 2020 година: "Ако не бях направил интервюто при Хекимян, протести нямаше да има".

Откога те е грижа за народа, след като не те гонеха, не правеше нищо - на този въпрос Божков отговори така: "Ако не ми беше случило това нещо, сигурно щях да стоя отстрани, да гледам и да не взема мерки", след което обясни, че винаги помагал. "Искам да оправя държавата, да е добре за всички хора", добави той.

Васил Божков предизвика Борисов на предизборен дебат

С кратко видео в профила си във Facebook, обвиняемият бизнесмен и кандидат за депутат от "Българско национално обединение – БНО" ...

За коронавируса Божков смята, че е пропаганда и се ползва за контрол на хората. По думите му, бил го изкарал - за 3 дни, с болки в мускулите и температура, като го сравни с грип. Визията му за проблема е следната - който иска, да спазва мерки, който иска, да се ваксинира, държавата да осигури ваксини, а който не иска - да не спазва нищо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Шефът на НЗОК ще съди Лена Бориславова за клевета

Радан Кънев: В Брюксел не се чува нищо от скандалите у нас

Д-р Петър Москов: През последните две години маските паднаха, обществото ни няма посока

Кабинетът освободи Вяра Тодева и още 5 областни управители за сметка на кадри на ГЕРБ (СНИМКИ)

Киселова за избора на следващия председател на НС: Той е потенциален кандидат за премиер

"Левицата" с нов залп срещу Корнелия Нинова - отново е замесена Ваня Григорова

НС ще има поне още едно заседание, за да забранят депутатите рекламата на хазарт

"Не пипай там, където не ти е работа": Ицо Хазарта каза защо цялата задкулисна машина премазва ПП-ДБ

Заплатите на военните скачат 30%, реши парламентът

"Няма как да излъжеш всички и завинаги": Главчев се похвали с раздаване на пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика