Борисов без конкуренция ставал мъж на годината, жена на годината, дете на годината...

39048
Борисов без конкуренция ставал мъж на годината, жена на годината, дете на годината...
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за пореден път показа огромното си самочувствие и се похвали пред Кеворк Кеворкян, че без конкуренция ставал три пъти мъж на годината, жена на годината, дете на годината... Бившият премиер каза това по повод трагедията в Лясковец, където загина спецполицай по време на акция.

"За Лясковец, има една истина - след като един 53-годишен ловджия може да натръшка седем барети, това е провал, категоричен, заяви Борисов. - Но аз обичам МВР, три дни не дадох някой да ги атакува. Вместо главният секретар да излезе, да каже: "Извинявам се, ето ми я оставката"... Ако приемат - приемат, ако не - не. На всеки може да се случи, МВР прави на ден десетки такива задържания. Минават три дни, излиза някакъв олигофрен, и казва: "Това е саботаж". Как мога да знам аз, че някъде в Лясковец ще ходят да взимат пушката на един, за който не се знае, луд ли е, не е ли. Да ти дойде на акъла, че аз мога да намеря там служители, да им кажа: "Вие ще го подразните". Да бяха намерили кукери там, да дрънчат, да го дразнят. Те там от две години се разправят, има писма... Този главен секретар, на който много му се иска и на него с мен да се сравнява, искам да му кажа: Като главен секретар години наред имах най-рекордния рейтинг в страната. Такова одобрение, че след моето секретарство, на всеки пост ме избираха мажоритарно. Три пъти ставах политик на годината, мъж на годината, жена на годината, дете на годината, без конкуренция, пръв. Той ще ми дава оценка за охранителната фирма!".

Бойко: Лидерите на партии трябва едно "Добър ден" да могат да си кажат като се срещнат

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира вчерашната си инцидентна среща на по кафе с лидера на ДПС Лютви Местан в Кърджали. Бившият прем...

Борисов добави, че хиляди часове може да говори на темата за МВР и за Лясковец. "Подценяване на ситуацията. Извикали са си телевизия да ги снима, една телевизия е била там директно да предава, дори казали, че бТВ и Нова ги сложили във вътрешното си джобче, защото "те били там", каза Бойко Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com