Борисов: Клиповете на БСП са голям смях

22950
Борисов: Клиповете на БСП са голям смях
Снимка: БГНЕС

Снощи за първи път гледах клиповете им – голям срам е било, голям смях. Някакви боксьорчета си бият крошета. Станишев не знам дали вече се изявява като боксьор. Това заяви пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде „Фокус”. Такъв срам, такова падение на БСП не съм си представял, че един ден може да дойде, коментира Борисов.

Попитан дали БСП са заложници на „Атака”, Борисов посочи, че това е безспорно. „Безспорно е, че Тройната коалиция са БСП, ДПС и „Атака”. Виждате в какъв синхрон действат във всички. Това за всички е ясно и не знам как в предизборната си кампания БСП и ДПС казват на своите, че са с „Атака”. Не знам и какво „Атака” обяснява, че е с ДПС. Не си ги представям на техните срещи”.

Бойко Борисов отрови политиката и я превърна във война

Откакто Борисов взе властта, превърна политиката във война. Ние вече нямаме нормален политически живот и в този смисъл кампаниите вече ...

Попитан за срещата на Пламен Орешарски с представител на ръководството на ЕВН, Бойко Борисов заяви: "Този парламент действително загуби всякакъв смисъл да съществува. Какво по-естествено от това Орешарски да се срещне с австрийска компания – нали всеки инвеститор, всяка голяма компания, като дойдат, искат да се видят с първите мъже или жени в държавата. Особено, когато има такава тежка политическа конфромнтация и нестабилност. Така че е нормално и Орешарски да се вижда, и президентът, и аз, и всеки, който по някакъв начин има отношение към привличане на инвеститори. Евтиният ПР, евтината предизборна кампания, БСП и тази пародия, която превърнаха днешните управници в нея”, допълни Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика