Борисов сам ще избере новите шефове в ГЕРБ

17552
Борисов сам ще избере новите шефове в ГЕРБ

Бойко Борисов няма да се оттегля от политиката и сам ще реши кои ще са новите зам.-шефове на ГЕРБ. Това заявява лидерът на опозицията в профила си във Фейсбук, съобщава Стандарт Нюз. Той отхвърля всички лансирани от политици и анализатори конфигурации за състав на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Тя ще бъде попълнена на конгрес на 16 февруари. В нея се овакантиха 3 места след напускането на Искра Фидосова и след като Костадин Хаджигаев и Павел Димитров влязоха в партия БАСТА, събрала недоволните бивши ГЕРБери.

Борисов вече обяви, че ще има трима заместници. Сега зам. на партията е само Цветан Цветанов. Това предизвика коментари, че така бившият МВР шеф ще бъде елегантно обезсилен.

Борисов: Виждам колко много ги е страх политическите ми опоненти

Починах си след празниците, в прекрасна форма съм, пише в личната си страница във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод комент...

"Искам на всички тези анализатори, които се упражняват по проекта на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, зам.-председатели и дори по моето оттегляне, да им кажа, че дълбоко не са познали, дълбоко грешат", категоричен е Борисов. И добавя: "Този път предложенията и решенията ще дойдат лично от мен, носейки цялата отговорност за партията. Никой друг освен мен не е запознат с тези планове, за да се правят подобни анализи". Борисов напомня, че най-бързият начин някой да се провали в ГЕРБ и да не бъде издигнат е, "като почне да се саморекламира в медиите". Той е категоричен, че нито едно име за Изпълкома не е било обсъждано между него и когото и да е било. "Всичко написано по въпроса е груба спекулация. С това е видно, че никой освен ГЕРБ не може да се противопостави на грозната коалиция - БСП, ДПС и "Атака" и техните новосформиращи се патерици", казва Борисов.

"От едно мое изказване, че чисто човешки съм се уморил и имам нужда да си почина, анализаторите, които обслужват политически интереси, се втурнаха да коментират, че се оттеглям", написа той във Фейсбук. "Виждам колко много ги е страх политическите ми опоненти, но ще им кажа да не бързат да се радват. Аз си починах много добре около празниците, изпратих една година, трудна за мен и в здравословен план, но вече се чувствам страхотно, в прекрасна форма съм", добавя той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика