Борисов: Участие в две листи е разцепление, а не разширение

10245
Борисов: Участие в две листи е разцепление, а не разширение

За първи път чувам една партия да участва в две листи и това да се нарича „разширение”, а не разцепление.  Това написа в социалната мрежа Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод информация от сутринта, че кадри на БСП ще участват в листата за евроизборите на политическия проект на Георги Първанов АБВ.

„Демагозите в БСП, добре подплатени от парите на Хохегер, са способни да изкарат, че загубата на Станишев на парламентарните избори е победа, а участието с две листи на евроизборите е „разширение”. А на г-н Радан Кънев, бих искал да кажа, че да оценяваш силните страни на противника съвсем не означава „симпатии”, но да гостуваш в цензурираната телевизия на ДПС, където да ти пускат клипчета с черен ПР, които всички знаем от кого са изготвени, е повече от лош вкус и липса на възпитание”, заявява Борисов.

Биволъ показа връзки на Цветлин Йовчев с КТБ и Златко Баретата

Вътрешният министър Цветлин Йовчев е имал бизнес, който е бил финансиран от Корпоративна търговска банка (КТБ), твърди в свой материал ...

Сутринта Нидал Алгафари, член на БСП и медиен експерт, отрече да се готви формиране на алтернатитна лява партия. „Защо трябва да има БСП 2, защо трябва да разцепваме БСП", обясни той. Според него, основният проблем в партията е лидерът Сергей Станишев. „Загубихме Варна, загубихме всички големи градове благодарение на неговата политика", смята PR-ът. Той заяви, че не смята да напуска БСП, същото важи и за Румен Петков и Георги Първанов. Но на въпрос дали членовете на АБВ не се опитват да направят алтернативна лява партия, по подобие на гръцката ПАСОК, той отговори: „Може да се стигне до в краен случай до такова нещо, което не е лошо".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика