Бриго Аспарухов: "Позитано" да каже кой е вземал пари от КТБ всеки месец

11423
Бриго Аспарухов: "Позитано" да каже кой е вземал пари от КТБ всеки месец
Снимка: БГНЕС

Новината за подкупа към Михаил Миков не я произведох аз, а Сергей Станишев. И на мен ми е чудно как може такова нещо да не направи впечатление никому, след като беше казано и от трибуната на „Позитано”. Не знам кой е предложил подкуп на г-н Миков, но това е инвестиция в бъдещи услуги, смята ген. Бриго Аспарухов.

Попитан защо точно сега е напомнил тази „новина”, Аспарухов отвърна, че се е забавил „Пленума на истината”. Съжалявам, че се получи така, добави генералът. Той подчерта, че „на тези години” няма как да е впечатлен от партиен пост. Защо и Миков, и Драгомир Стойнев мълчат, след като са били на този разговор, попита Аспарухов в предаването „Лице в лице” на bTV. Нека тези, които знаят, да кажат. И очаквам отговор, подчерта генералът.

БСП иска актуализация на бюджета

БСП поиска актуализация на държавния бюджет и увеличаване на 14 социални плащания, които бяха замразени. Лидерът на БСП Михаил Миков об...

Аспарухов припомни и още един въпрос без отговор – че някой от висшите кръгове на БСП е получавал месечно огромна сума пари от КТБ.

Искам да не се смесват социализъм и капитализъм в партията. Непрекъснато да се живее в тайни е много тежко. Не съм изразител и на някакви заговорници – изразявам собствено мнение, каза още Аспарухов.

За финал генералът заяви, че БСП ще я има. БСП е панелен блок, скърца при земетресение, хората излизат, оглеждат се и после се връщат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика