Цветелин Кънчев: ДПС се притекоха на помощ на Бойко Борисов

33927
Цветелин Кънчев: ДПС се притекоха на помощ на Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

Не подкрепяме исканата оставка на министър Москов. Това коментира тази сутрини лидерът на „Евророма” Цветелин Кънчев. Според него създалото се в политиката напрежение цели „бетонирането на премиера”.

Около ситуацията с БДЖ се е сринало реномето на Борисов.  „ДПС се притекоха на помощ. Искат оставка, те не я дават и отново Борисов става великан”, заяви Кънчев в ефира на Нова телевизия.

Местан: Не се отказваме от вота на недоверие заради Москов

Няма да се откажем от идеята за вот на недоверие .Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан на брифинг в Народното събрание, предаде &bdquo...

Според него извадената от Министерството на здравеопазването статистика не означава, че циганите бият. В допълнение беше обяснено, че никой не трябва да бъде съден само защото е циганин, без да има влязла в сила присъда.

Логиката на политическите ходове на ДПС е много елемнентарна. Когато те кажат, че в Силистра има проблем, това „означава, че в петък са замислили нещо”. Много е елементарна формулата за разчитане на техните политически ходове, коментира Кънчев. Той допълни, е основният лост на партията на Лютви Местан са „българските турци”.

По-нататък беше обяснено, че „Местан е много бесен”, тъй като циганските гласове „не са му излезли”. На коментар, че „Евророма” е загубила за сметка на ДПС, Кънчев контрира с изблика” „О, боже господи”. В допълнение той отхвърли направените в изборната изявления, че циганите са подкрепили Движението за права и свободи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика