Д-р Костадин Костадинов, Възраждане: Гражданите ни възприемат като единствената патриотична организация*

13878
Д-р Костадин Костадинов, Възраждане: Гражданите ни възприемат като единствената патриотична организация*
Снимка: ПП "Възраждане"

"Крайно време е да изхвърлим всички политици, които превърнаха патриотизма не само в паспортизъм, но и в софра, от която се хранеха с мазни, нечисти пръсти".

Това заяви в интервю за Радио „Фокус“ д-р Костадин Костадинов, председател на политическа партия Възраждане и водач на листата в 3-ти МИР – Варна и 25-ти МИР - София. Той посочи, че в тази кампания от Възраждане са си поставили една много отговорна задача и тя ще бъде да се възстанови доброто име на българския патриот.

„Има една стара сентенция: Патриотизмът е последното убежище на негодника. Точно поради тази причина ние трябва да направим всичко необходимо, за да изхвърлим негодниците, които превърнаха патриотизма не само в паспортизъм, но и в софра, от която се хранеха с мазни, нечисти пръсти.

Борбата ще е сериозна и трудна, но аз смятам, че ние сме на прав път. На предишните избори изхвърлихме ВМРО - БНД и другите отровни двойници на българския патриот от парламента, а сега на тези избори ще ги изхвърлим и от политиката. Българските граждани възприемат Възраждане като единствената патриотична организация, защото за нас говорят не думите, а делата ни. Ние поставяме като приоритет българския национален интерес и това е в основата на нашите политики. Заставаме зад развитието на основните фундаменти на държавата – здравеопазване, образование и доходи. И най-важното - помним българската история и я съхраняваме за идните поколения. Например утре (26.06.2021 г.) Възраждане организира мащабно шествие в центъра на София по повод на 1340 години от създаването на Дунавска България. Призовахме всички граждани да се включат и да носят българското знаме. Ще развеем знамената на България в българската столица – София, за да припомним, че изборите идват и си отиват, но българщината и българският дух са тези неща, които са ни крепили и са ни превърнали в най-старата държава в Европа“, категоричен бе д-р Костадинов.

Д-р Костадин Костадинов, Възраждане: Знам, че хората сега ще са още по-мотивирани да гласуват, българите си връщат надеждата

„През следващия месец основната цел на Възраждане ще бъде да даде на нашия народ вярата и надеждата, че действително България м...

Лидерът на Възраждане коментира и отличния резултат на партията от предните избори в чужбина. По думите му партията би имала такива проценти и в България, с тази разлика, че в страната ни изборите бяха манипулирани, докато в чужбина това няма как да се случи.

„Точно поради тази причина и на предишните избори бившият управляващ режим на ГЕРБ и ВМРО-БНД направиха всичко възможно, за да обезкуражат българите зад граница да гласуват, само че се получи точно обратното. Сега виждаме, че има рекорден брой секции в чужбина, което дава основание за много сериозен оптимизъм, че българите в чужбина ще ни помогнат. Преди седмици се завърнах от обиколка зад граница, срещнах се с българи от Италия и Франция. Всички те казват едно единствено нещо: Ние искаме да се приберем в България, разчитаме на Възраждане да промени ситуацията в страната. В момента, в който видим, че вие започвате да ставате още по-силен фактор, ще се приберем обратно, за да помогнем за възраждането на нашата страна.

На тези избори с машинното гласуване смятам, че няма да има фалшификации и точно поради тази причина Възраждане ще бъде още по-голяма изненада. Всъщност, на предишните избори ние не бяхме изненада – изненада бяхме за тези, които ни криеха; изненада бяхме за тези, които правеха всичко необходимо да не показват реалните проценти на Възраждане. Те се опитаха да направят всичко възможно да не бъдем виждани. Но там, където Възраждане успя да изложи идеите си, стана ясно, че одобрението за нас е много сериозно. Така ще стане и на предстоящите избори. Към момента отново се прави опит българският избирател да изгуби фокус. Социологическите агенции безконтролно вадят резултати, които рязко се различават. Това цели да се създаде нагласа в хората, че няма нужда да подкрепят една или друга партия, която според проучванията няма да влезе в парламента. Истината е, че никой не може да каже към момента кой и къде ще влезе. Защото това зависи от вота на българските граждани. Крайно време е 46-то Народно събрание да помисли за закон, който да контролира дейността на социологическите агенции и да бъде спряна „играта“, която си позволяват с обществените нагласи.“ - каза в заключение лидерът на Възраждане д-р Костадин Костадинов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com