X
 
 

ДПС: Няма да подкрепим новия министър на околната среда и водите

419 0
ДПС: Няма да подкрепим новия министър на околната среда и водите
Снимка: БГНЕС
Няма да подкрепим новия министър на околната среда и водите.

Това каза народният представител от ПГ на ДПС Джевдет Чакъров по време на дебатите по персоналните промени в Министерски съвет, свързани с оставката на Нено Димов като министър на околната среда и кандидатурата на Емил Димитров.

"Воля" напуска пленарна зала и няма да подкрепи избора на Ревизоро за екоминистър

Политическата група на "Воля" ще се дистанцира и няма да подкрепи избора на Емил Димитров-Ревизоро за нов екоминистър. Това обявиха от...

"Това е деветата поредна смяна на министри в този кабинет. Т.е. повече от половината. Сменят се министри. Трябва да има смяна на политиките и визия за реформи. Ние не чухме такива аргументи.

Що се отнася до новия министър, това, което бих искал да кажа, че той няма право на толеранс, не само на 100 дни, не само на 1 месец. Би следвало да заработи още от момента на встъпването в длъжност", каза Чакъров, цитиран от "Фокус".

По думите му това е необходимо, защото е налице водна криза в Перник и редица проблеми стоят за решаването на управлението на водите в  България, които изискват адекватни спешни мерки, за да не прераснат в кризи.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално