ДПС "вероятно" ще гласува за сваляне на имунитета на Сидеров, казва Йордан Цонев

18399
ДПС "вероятно" ще гласува за сваляне на имунитета на Сидеров, казва Йордан Цонев
Снимка: БГНЕС

ДПС най-вероятно ще гласува за снемане на имунитета на Волен Сидеров, ако той сам не се откаже от него. Това заяви в сутрешния блок на ТВ7 председателят на Бюджетната парламентарна комисия Йордан Цонев.

Цонев говори и относно липсата на позиция за поведението на Сидеров на Летище Варна през миналата седмица. Според депутата ДПС всъщност не е мълчало, а винаги е казвало, че не е съгласно с цялостната идея, стояща зад „Атака”. Ние никога не сме имали връзки с „Атака”, а Лютви Местан каза ясно какво мисли ДПС за държанието на Сидеров, подчерта Цонев.

Гаджева: Полицаят от Варна лъже, защото има медицинско от "болница на ГЕРБ"

След като вчера лидерът на „Атака” Волен Сидеров категорични отрече да е удрял с юмрук полицай Костадин Костадинов, днес, в...

„Пълни глупости са думите на Бойко Борисов във Facebook, че сме взели БСП на концесия. Смея да твърдя, че ГЕРБ е партията, която е взела най-много други партии на концесия. Последният пример е с Реформаторския блок“, посочи Йордан Цонев.

Председателят на финансовата комисия в парламента подчерта, че ДПС ще се противопостави на БСП, ако левицата настоява за отпадането на плоския данък. Същата е позицията на ДПС и по въпроса с въвеждането на „данък богарство“.

Според Цонев тези мерки ще допринесат за бюджета с около 30 млн. лева, което, по думите му, няма да окаже съществено влияние.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика