ГЕРБ обяви, че стои зад Емил Христов

1659
ГЕРБ обяви, че стои зад Емил Христов
Снимка: БГНЕС

Парламентарната група на ГЕРБ категорично няма да участва в поредния измислен скандал на БСП. Зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов вече се извини за неудобството, което бе причинено на майките на децата с увреждания миналата седмица, и категорично опроверга спекулациите на опозицията, че умишлено не ги е допуснал в парламента. Това се казва в позиция на ГЕРБ, разпространена след изявлението на БСП, че ще внесе искане за оставката на Христов.

"Зад целия този грозен сценарий на БСП стои желанието им да изместят фокуса от успехите на българското председателство на Съвета на ЕС и на премиера Бойко Борисов. Тъй като не могат да предложат реална алтернатива, от БСП прегърнаха подхода с измислянето на скандали като единствена възможност да попаднат в новините", се казва в позицията.

БСП искат оставката на Емил Христов

БСП поиска оставката на зам.-председателя на НС от ГЕРБ Емил Христов. Това стана ясно на пресконференция на партията. Червеният депутат...

От парламентарната група заявяват, че категорично няма да се поддадат на провокацията, и обявяват, че твърдо седят зад Емил Христов и той няма да подава оставка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика