Йотова нападна "предателите", имали повече смелост пред медиите

21847
Йотова нападна "предателите", имали повече смелост пред медиите
Снимка: БГНЕС

Илияна Йотова нападна остро "предателите" от БСП, които пристанаха на проекта АБВ на президента (2002-2012) Георги Първанов.

Както е известно, на днешния Пленум на партията от обявилите официално подкрепа за държавния глава само кметът на Перник Росица Янакиева и бившият председател на ДАМС Весела Лечева дойдоха на "Позитано", 20. Останалите предпочетоха да не присъстват на "другарския съд". Съпартийците им пък снеха доверието си от тях и решиха да ги накажат с едногодишна забрана да участват в ръководни партийни органи.

Борисов: Протестите са слаби, защото партията на Станишев изби цвета на нацията

  Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов публикува нов коментар по адрес на БСП във Facebook. Бившият премиер нарече дебатите на Пленума н...

"Бях един от последните в партията, които хранеха илюзии, че днес тези хора ще дойдат на заседанието на националния съвет, коментира Илияна Йотова. - Очаквах да кажат аргументите си. Те не събраха смелостта да го направят. Но утре тяхната смелост ще е по-силна в медиите. Трябва вече да приключим този дебат, защото не е ползотворен. Взехме тежко решение и сега ще насочим усилията си към кампанията за изборите. Новината, която медиите сега трябва да очакват, е обявяването на новия политически проект - дали ще е формация, коалиция, партия. Но това за нас вече не е важно".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика