Кунева: Няма пукнатини в Реформаторския блок

13532
Кунева: Няма пукнатини в Реформаторския блок
Снимка: БГНЕС

„Не смятам, че има пукнатини в Реформаторския блок. Това е едно устойчиво сътрудничество и идеята му е да се явим на всички следващи избори заедно. Това е част от коалиционното ни споразумение. Излишно е да се търсят пукнатини - ние имаме решение от Националния съвет, че потвърждаваме участието си в блока. Понякога ни затискат проблеми, но ние продължаваме да сме заедно." Това заяви в предаването „Още от деня" по БНТ Меглена Кунева, лидер на партия „България на гражданите", част от Реформаторския блок.

„В момента, за да има РБ трябва да има две неща - трябва да си направим изводите за следващите крачки, вследствие на еворизборите и трябва да създадем една много стабилна и ясна платформа за явяване на едни национални избори", поясни тя.

Реформаторите целуват ръка на Борисов!

На реформаторите вече сме им яли попарата. Още от 89-та, и никак не е умно тези днешни десни, нарекли се реформатори, да не го признава...

Тя обясни, че РБ има говорител и към този момент няма предложения това да бъде променено, но ще бъде обсъдено от партиите, участващи в съюза.

„Ако всеки отстъпи от конкретния интерес на партията и на човека, всички ние ще настъпим две крачки напред като единна държава. Не може да се говори за коалиция без да имаме обсъдена и приета програма", категорична бе Кунева на въпрос дали Реформаторите ще се коалират с ГЕРБ при следващото правителство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика