Мая и Цецка се хапаха в ефир за политически уволнения и провален кабинет

18560
Мая и Цецка се хапаха в ефир за политически уволнения и провален кабинет

Двете нежни оръдия на БСП и ГЕРБ се хапаха зрелищно в ефир за политически уволнения и провален кабинет. Мая Манолова и Цецка Цачева се събраха в студиото на bTV и дебатираха по горещи теми в предизборната кампания за вота на 5-и октомври.

Мая Манолова настъпи първа и поде атаката чрез служебния премиер, когото обвини във водене на PR кампания на ГЕРБ. Според нея, правителството на Георги Близнашки прави политически уволнения и призна: "Не следя политическите уволнения, които извърши Близнашки. Но се отстраняват хора и веднага се възстановяват кадри на ГЕРБ. Кой предлага на Близнашки кадрите на ГЕРБ? В Плевен беше сменен областният управител с кадър на ГЕРБ. Цачева ли предложи на Близнашки този кадър?".

Мая Манолова приветства Радан Кънев "вляво от центъра"

"Мога да приветствам лидера на ДСБ Радан Кънев с добре дошъл вляво от центъра. Приемаме предизвикателството да се конкурираме и в левия...

Бившият председател на Народното събрание пък напомни на Мая Манолова защо изобщо се стигна до служебен премиер. "Мандатоносителят Коалиция за Българя се провали и това е причината да имаме служебен кабинет. Считате и подценявате интелекта на хората, които помнят какво беше до преди месец, обясни Цачева. - Вие се отказахте от власт. Едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да го направиш".

Манолова отбеляза също, че е видяла Цецка Цачева с ботуши по време на наводненията. И отговори, че тя също е обикаляла пострадалите райони, но не е викала медии, за да се показва. "Колко струваше това ГЕРБ да се покажат в ботуши в най-гледаното време?", попита Манолова. Тя обясни, че боядисването на кемпера, с който обикаля по време на предизборната кампания, й е струвало 1000 лева. А самият кемпер бил предоставен от симпатизант. "Това е движеща се реклама и се харесва на хората", обясни още тя, след като беше провокирана от Цецка Цачева с: "Защо г-жо Манолова, нямате прозорци на кемпера. Криете ли нещо вътре? Не всеки километър ли ще гърмите, защото се криете? Нека Мая Манолова каже нещо за тяхната кампания, а не да се занимава с ГЕРБ, служебен кабинет и т.н.".

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика