Максималните температури ще са между 4° и 9°, в София около 7°

6816
Максималните температури ще са между 4° и 9°, в София около 7°
Снимка: БГНЕС

Преди обяд над Източна България все още ще бъде предимно слънчево, но облачността и там ще се увеличи и в следобедните часове вече над цялата страна ще има значителна облачност, съобщи за Агенция "Фокус" дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология Христо Христов.

В Североизточна България ще има слаби валежи, предимно от сняг, в югозападните райони - от дъжд и сняг. Вятърът ще е слаб от север, в Източна България до умерен от северозапад. Максимални температури между 4° и 9°, в София около 7°. Атмосферното налягане ще се понижава, но ще остане по-високо от средното за март.

Сваляйте мартениците - щъркелите се появиха в София

Зимата изглежда наистина си отива или поне в София. Защото в софийския квартал "Горубляне" вече дойде скъп гост - щъркел, който от дълг...

Над Черноморието преди обяд ще е слънчево, но облачността ще се увеличи и в следобедните часове вече ще е значителна. Глачно по северното крайбрежие ще превали дъжд, който ще се примесва със сняг. Максимални температури 5°-7°. Температура на морската вода е 6°-7°.

Вълнение на морето ще бъде 3 бала. В планините ще има значителна облачност. Ще превали сняг. Вятърът по високите части ще е умерен от северозапад. Максимална температура на 1200 метра минус 2°, на 2000 метра – около минус 7°.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика