Марешки: Ще преговаряме с всички, които подкрепят програмата ни

1304
Марешки: Ще преговаряме с всички, които подкрепят програмата ни
Снимка: БГНЕС

"Ще преговаряме с всички, които искат да работят за България и биха подкрепили нашата програма, защото "Воля" е ключов играч в тези избори", каза днес, след като гласува, лидерът на партията Веселин Марешки. След това обаче той уточни, че не би участвал в коалиция с "тези, които продължават да грабят България".

Марешки обясни, че партията му е готова да състави кабинет, който да покаже, че в България има "качествени и професионални прагматици и технократи".

Веселин Марешки: От възпитание не мога да кажа всичко това, което мисля за Нинова

"По-лесно ми е да кажа кои ще са партиите, с които няма да се коалираме. Това са тези, които разчитат на етническия вот и левицата. Про...

"Здравеопазването е сред най-важните сфери в България, но аз не бих казал, че съм капацитет там, каза още лидерът на "Воля". Аз съм много силен в една много малка част от здравеопазването – търговията с лекарства. Много по-силен съм в сферата на икономиката", обясни той. След това добави, че в партията му имало много силни експерти в сферата на земеделието.

Както по време на президентските избори миналата година, той гласува в секция в курортния комплекс Златни пясъци. Този път тя се намираше в дирекцията на курорта, докато миналата есен бе открита в ареста на районното полицейско управление там.

Лидерът на "Воля" повтори и този път думите си, че е дал гласа си, за да се върнат в страната децата на България, които са избягали. "В цяла България, не само във Варна очаквам добър резултат", каза още Веселин Марешки. Според него това означавало партията му да е първата тройка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика