Миков: Има много места, на които БСП ще спечели

3160
Миков: Има много места, на които БСП ще спечели
Снимка: БГНЕС

"Има много места, на които ние ще спечелим. Там, където кандидатите не жалят усилия. Най-тежкият резултат ще бъде, ако изборите бъдат спечелени заради други средства, а не политически". Това заяви председателят на БСП Михаил Миков по Нова тв.

"Има няколко Българии, тук изглежда различно, в малко населено място по съвсем друг начин. Мисля, че хората оценяват последователността", сподели Миков.

Паргов: Политиците трябва да направят по-добър живота на младите хора, за да не напускат държавата

В квартал „Манастирски ливади“ няма нито една детска градина, а в целия район няма млечна кухня. Това е голям проблем за на...

Относно случая, когато Волен Сидеров вилня из центъра на столицата Миков заяви: "Това не е ново. Когато бях министър пак имаше такива улични мелета, казах му, че ще отговаря пред закона. Полицаите трябва да се държат като с всеки друг гражданин и тогава още ги защитих. Трябва да си вършат работата, може би се страхуват от началниците си".

Миков заяви, че е ясно, че АБВ е част от властта и консумират власт. "Не е вярно, че повечето подкрепят АБВ. Кадиев е стоял известно време и вече не е част от партията. БСП винаги е била по-голяма от личностите в нея. БСП, когато е в опозиция в по-силна. Важно е да има автентичност в лявото представителство", така отговори на въпрос дали голяма част от избирателите вече са преминали към страната на АБВ.

"И самите АБВ нямат претенция, че са леви, а имат претенция да участват в местната власт. На този момент АБВ трябва да докажат, че са леви"

Имахме миналата година предложение да участваме в управляващата власт, но ние отказахме, отсече Миков.

"В момента ние сме единствената опозиция. Всеки избор очертава политическата посока. И тези избори ще покажат дали са съгласни с политиката, която се води. Възможно е след тези избори да се отиде и към ситуация с предсрочни избори".

БСП и "Атака" се скараха кой подкрепя Русия повече

Депутатите отхвърлиха предложението на парламентарната група на "БСП лява България" за поетапно премахване на санкциите срещу Русия за...

Председателят на партията заяви, че БСП остава истинската партия в България, другите партии са политически проекти. Така Миков отговори на въпрос кой е разцепил БСП отвътре.

"Делян Пеевски беше доста митологизиран, има и други по-едри фигури. Той е един от факторите в ДПС. Демонизирането му затваря други случки. Има много теми табута, които остават. Има много кръгове около управляващите, които не се назовават", категоричен беше Миков.

Михаил Миков не пожела да коментира интервюто на Цветан Василев, но заяви, че не смята, че Сергей Станишев е бил "маша в ръцете на Пеевски". "Нямам информация засега г-н Пеевски да напуска политиката. Другото са клюки".

Миков запита защо никоя медия не е отразила навреме случая с пернишката кметица, която открито говори за купуване на гласове.

 

Миков: Българската отбрана е в опасност заради Ненчев

Николай Ненчев поставя в опасност българските летци, намалява боеготовността им, поставя в опасност и отбраната. Това каза лидерът на Б...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика