Нинова в Ямбол: Подкрепете ни да спасим децата от експеримент с човешката природа, наречен трети пол

2330
Нинова в Ямбол: Подкрепете ни да спасим децата от експеримент с човешката природа, наречен трети пол
Снимка: БСП

„БСП сме единствената партия, която открито в последните 6 години се противопоставя на експеримента с човешката природа, наречен трети пол, извън мъжки и женски. Ние знаем колко тежка и неравна е тази борба. Ние понесохме удари и загуби от мощен противник, само защото казахме: “Не пипайте децата ни“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова при посещението си в Ямбол, където присъстваше водачът на “БСП за България“ в 31 МИР Кристиан Вигенин, заедно с цялата листа за областта.

"Мнозина все още не осъзнават каква опасност е това. Време е да прогледнем какво ни грози. После ще е късно. Искат децата ни да не са момичета и момчета, а ТО. Карат ги в училище сами да се определят какво са. В редица държави им прилагат хормонална терапия за смяна на пола. Искат в документите ни да пише “родител-1“ и “родител-2“, вместо майка и баща. Майки и бащи, искате ли това?

Корнелия Нинова: Искаме замразяване на цени, а не на доходи - както е в цяла Европа

"Няма да позволим орязване на социалните разходи", категоричен е лидерът на БСП „Ние от БСП правим традиционната си кампания в ц...

И не мислете, че това е далеч и няма да ни настигне. Не, то вече е тук. Сигурно част от вас не харесват някои от политиките на БСП. Но трябва да знаете, че ние сме единствената партия, която пази българските деца и семейства от тази опасност.

Всички, всички други партии поддържат и гласуват за джендър идеологията. Уверявам ви, едно от първите неща, които те ще предложат в следващия парламент, ще са джендър закони.

Подкрепете ни, за да имаме силата да ги спрем, както успяхме да направим вече два пъти. Пазете децата“, каза още лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com