Няма да позволим БСП да разруши държавата, заяви Цветанов във Варна

2174
Няма да позволим БСП да разруши държавата, заяви Цветанов във Варна
Снимка: Пресцентър ГЕРБ

Няма да позволим БСП да се върне на власт и да разруши държавата. Няма да допуснем и повече компромиси по отношение на изпълнението на секторните политики, заложени в програмата за управление на ГЕРБ. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с варненската общественост, на която присъстваха близо 300 души.

Той обясни, че в следващ управленски мандат ГЕРБ ще заложи на инвестиция в образованието. “Ние ще увеличим два пъти размера на учителските заплати, защото това е предпоставка за привличането на млади и квалифицирани специалисти в сферата на образованието. Професионалното образование трябва да бъде грабнакът за личностно развитие на младите хора. Образованието дава перспектива за подготвени специалисти и по-добра бизнес среда”, каза Цветанов.

Цветанов в Суворово: Всяко управление на БСП води до катастрофални последствия за държавата

ГЕРБ предлага реални решения за България, защото зад всеки един приоритет в управленската ни програма стои сериозен разчет и анализ. Це...

Като друг приоритет заместник-председателят на ГЕРБ изтъкна премахването на бюрокрацията. “Ще направим така, че администрацията да работи в услуга на гражданите, а не обратното. Ще постигнем още по-висок икономически ръст, за да има достатъчно налични средства в държавния бюджет за увеличаване на доходите и пенсиите на хората. Всичко това е реално изпълнимо. За да го направим, се нуждаем от категорична победа на 26-ти март”, подчерта Цветанов. Той бе категоричен, че българските граждани не трябва да допускат да се върнат на власт тези, заради които бяха спрени европейските фондове само преди две години. “Нещата в общините се случват, когато имат финансова подкрепа от държавата. Това става и благодарение на европейското финансиране. Всеки глас е важен, за да има стабилно правителство. Уверен съм, че всички ние ще направим правилния избор с номер 11 в бюлетината – за ГЕРБ и реални решения за България”, посочи още Цветан Цветанов.

Водачът на листата на ГЕРБ-Варна Лиляна Павлова коментира, че осите за развитие, на които трябва да се наблегне в региона на Варна, са две. По думите й, туризмът трябва да се разшири и в посока на по-малки населени места в областта. Павлова обеща подкрепа и за развитие на инфраструктурата. Тя акцентира върху довършването на АМ “Хемус”, което е важна предпоставка за развитие на туризма и за икономическата зона в региона. Кандидатът за народен представител от Варна и бивш спортен министър Красен Кралев акцентира върху постигнатото от правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов в сферата на спорта. Той подчерта, че в следващ управленски мандат партията предвижда изграждане на физкултурни салони във всяко училище.

“Ударният темп на развитие на Варна ще продължи и ще се ускорява. Развива се индустрията, навлизат аутсорсинг компаниите, развива се строителството, повишават се доходите на варненци. Нужна ни е убедителна изборна победа и стабилно правителство, за да продължи просперитета на Варна и региона”, категоричен бе кметът на Варна Иван Портних.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Тагарев: Можем да гледаме с насмешка политици, говорещи за излизане от НАТО

Шефът на БНБ обясни на президента Радев защо не може да стане служебен премиер

Радев се срещна и с втория със забрана от Борисов да става премиер

Шефът на "Сиела норма": При избори 2 в 1 ще имаме машинно гласуване, при различни дати - трудно

Кой ще е служебен премиер? Радев се срещна и с управителя на БНБ

Горица Грънчарова-Кожарева ли е следващият служебен премиер на България? (СНИМКИ)

При избори 2 в 1: Ще има ли машинно гласуване?

Окончателно: Депутатите решиха МВР да пази бежанските центрове

Нинова е изненадана от Борисов, че не дава кадри на ГЕРБ за служебни премиери (ВИДЕО)

В търсене на служебен премиер: Росен Желязков отиде при Радев

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика