НС обсъжда дали да удължи срока на комисията "Мишо Бирата"

10276
НС обсъжда дали да удължи срока на комисията "Мишо Бирата"
Снимка: БГНЕС

През тази парламентарна седмица депутатите ще обсъждат проект на решение за удължаване срока на действие на Временната анкетна комисия за проверка на скандалния телефонен разговор между Бойко Борисов и Ваньо Танов или т.нар. случай "Мишо Бирата", предаде БГНЕС.

Вносител на проекта за удължаване на срока на действие на комисията е председателят й Йордан Цонев.

Очаква се още народните представители да подложат на първо гласуване Законопроект за изменение и допълнение на Закона за защита на потребителите. Първо гласуване ще има и на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за устройството на Черноморското крайбрежие.

Ще бъде разгледан Доклад за развитието на приоритетните за България теми и досиета по време на Литовското председателство на Съвета на ЕС (юли - декември 2013 г.) и основни приоритети по време на Гръцкото председателство на Съвета на ЕС (януари - юни 2014 г.).

Ще бъде разгледан Проект на решение за приемане на процедурни правила за издигане на кандидатури, представяне и публично оповестяване на документи и изслушване на кандидати за главен инспектор в Инспектората към Висшия съдебен съвет и Проект за решение за приемане на процедурни правила за избор на главен инспектор в Инспектората към Висшия съдебен съвет.

Предстои Второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Наказателно-процесуалния кодекс. На 5 февруари ще бъде проведен парламентарен блиц-контрол, както всяка първа сряда от месеца в 12.30 ч. Редовният парламентарен контрол ще е в петък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика