Орешарски гласува и поиска да забравим взаимното клеветене

12803
Орешарски гласува и поиска да забравим взаимното клеветене
Снимка: БГНЕС

За разлика от други избори, тези са важни не само за нас, но и за цяла Европа. В този аспект гласуването е израз на отговорност пред всички европейски граждани. Това заяви министър-председателят Пламен Орешарски, след като упражни правото си на глас на изборите за български представители в Европейския парламент, съобщиха от пресцентъра.

"Много се надявам нашите 17 депутати да работят за по- единна и по-солидарна Европа в един свят на много нови предизвикателства и рискове, така че в тези усилия да успяват да намират и българския национален интерес", добави премиерът.

Румен Петков: Орешарски, Ренци не те прие, Райков ти се присмя

Атаката на Румен Петков срещу правителството и директно срещу премиера Пламен Орешарски не стихва и днес. Петков засегна провалената ви...

Министър-председателят Орешарски заяви, че след изборите ще покани всички евродепутати – без значение от индивидуалните им политически нагласи, за да обсъдят как може да работят по-ефективно за интереса на българските граждани.

"Според мен интересът на българските граждани е по-бърз икономически растеж и по-добро благосъстояние на всички. В този контекст е много важно да имаме единни позиции и да позабравим стари практики взаимно да се клеветим", каза премиерът. Той изрази надежда избирателната активност да бъде висока.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика