Патриотичният фронт подкрепя Мая Манолова за омбудсман

8857
Патриотичният фронт подкрепя Мая Манолова за омбудсман
Снимка: БГНЕС

Подкрепяме дамата - така лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира темата с новия омбудсман в предаването "Още от деня" на БНТ.

Както е добре известно, кандидатите за поста са Мая Манолова и Константин Пенчев. Изслушването на двамата е назначено за утре, 23 юли, от 14:30 часа в Народното събрание.

ГЕРБ поиска извинение от Мая Манолова за Костинброд

От ГЕРБ са поискали извинение от Мая Манолова за аферата "Костинброд" при срещата си днес с нея като кандидат за омбудсман. Това стана...

Според Сименов, Манолова била боец, освен това било хубаво да има постове и за опозицията. Не на последно място Манолова е от опозицията, бяха точните думи на Симеонов. Той не коментира факта, че кандидатурата на досегашния омбудсман Константин Пенчев за втори мандат е издигната от Реформаторския блок.

За пръв път официално за кандидатурата на Манолова заговори евродепутатът Илияна Йотова. Тогава стана на въпрос, че мястото на омбудсман може да послужи като карта за привличане на гласове от БСП за съдебната реформа. Досега от БСП обаче отричат за такова нещо, макар да не е тайна, че при червените има различни групи и председателят им Михаил Миков така и не успява да обедини Столетницата след катастрофалното управление на Сергей Станишев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика