Политолог: Не е редно президент да лъже и да изкривява очевидната истина

2381
Политолог: Не е редно президент да лъже и да изкривява очевидната истина
Снимка: Студио Actualno

“Децатата отново не са тема в предизборната кампания“, заяви Румен Радев по време на аранжирана от него кръгла маса за образованието в резиденция „Бояна". Не е редно президент да лъже и да изкривява очевидната истина". Това коментира политологът Борислав Ангелов.

Той пише, че децата са една от централните теми в кампанията. "Корнелия Нинова проглуши ушите на цялото общество с политиката си за спасяване на децата от джендър идеологията в училищата, за смяна на учебното съдържание, за един учебник за един клас. И го прави от години. Във всяко студио през последния месец бяха четени избрани пасажи от учебниците. От нея и от кандидатите на БСП. Опонират им либерални кандидати. Тече дебат", добавя Ангелов.

Радев: Преди да сме се стопили физически - няма ли опасност да угаснем духовно?

"Няма ли опасност да угаснем духовно преди да сме се стопили физически? Не е ли физическото чезнене на нашата нация резултат от морална...

"Какво направи той, който две години има еднолична власт в държавата за българското образование със своите министри?", попита политологът с препратка към президента Румен Радев.

"Не е редно президентът да се меси в предизборната кампания и да удря политическите партии. Не се явява на избори, за да им налага теми и да им дава оценки. Ясно е, че иска пак да няма правителство и да си управлява със служебни кабинети до безкрай", смята политологът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com