ПП АБВ закри предизборната си кампания със светлинно шоу (ВИДЕО)*

3322
ПП АБВ закри предизборната си кампания със светлинно шоу (ВИДЕО)*
Снимка: ПП "АБВ"

ПП АБВ постави финала на предизборната си кампания със светлинно шоу. Върху емблематичната фасада на ЦУМ със звук и атрактивна анимация бяха представени още веднъж кандидатите на партията за парламентарния вот, както и водещите приоритети на партията.

Закриването на кампанията на АБВ в столицата събра десетки зрители, които заснеха атракцията със своите телефони. Част от събитието бяха лидерът на партията Румен Петков, водачите на трите софийски листи доц. Атанас Мангъров, д-р Пламена Заячка и Христо Колев.

Доц. Атанас Мангъров изрази надежда хората в неделя да излязат и да гласуват в името на нормалния живот, спокойствие и предвидимо ежедневие.

„Искам да благодаря на всички, че застанахте до мен, че проведохме една много нестандартна и много интересна кампания. Надявам се, че хората ще ни разберат, надявам се, че ще надвият над всичките си предразсъдъци и ще застанат заедно с нас, за да спрем това безумие, което продължава вече цяла година, за да няма нова нормалност и да се върнем, колкото може по-скоро към стария си живот.“

Лидерът на АБВ Румен Петков призова хората да подкрепят бюлетина номер 6, защото това е нормалното решение и българското бъдеще.

Мангъров обясни как да се реформира здравната система

Трябва да се опитаме да ремонтираме нашата здравна система, защото се оказа, че тя не работи както трябва. Това каза доц. Атанас Мангър...

„Скъпи приятели, благодаря ви за това, че се изправихте с лицата и достойнството си да поискаме доверието на българските граждани за нормален живот в работеща държава. Гордеем се, че имаме хора като вас, защото вие излъчвате почтеност, достойнство и сила на характера. Вие сами решавате как да се обличате, вие сами решавате къде да ходите. Вие сами решавате да върнете нормалността на българина. Нека си пожелаем успех, защото го заслужава България“.

*Публикацията е съгласно договор за информационно обслужване за кампанията за парламентарни избори 2021 г.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com