Предизборно: Фандъкова обеща да не участва в политическо инженерство

6264
Предизборно: Фандъкова обеща да не участва в политическо инженерство
Снимка: ПП ГЕРБ

Кандидатът за кмеет на София Йорданка Фандъкова откри предизборната си кампания и участва в политическо инженерство, а да води открита и честна кампания.

"Много политически инженери се опитват да подменят играта, само че аз не съм и никога няма да бъдат част от това". Това заяви настоящият столичен кмет, която се бори за четвръти мандат на местните избори на 27 октомври.

Йорданка Фандъкова: Никога не съм бягала от отговорност за "Графа"

"Това не е решение за една нощ, базира се на много сериозни анализи. Получавах доверието на хората през всичките тези години." Това каз...

Мотото на кампанията е "Променяме града не с думи, а с работа". Всички казват, че местните избори са различни, защото са голяма битка за власт. Това не е залогът, подчерта Фандъкова.

 

Настоящият кмет обяви, че не дава неизпълними обещания, тъй като за нея от днес започва открито и честно състезания на идеи, решения и проекти за София. По думите й местните избори са важни, защото се решават две важни неща - как София продължава да се променя от една страна, а от друга за повече здравословна среда.

"В следващите година-две пред града ни предстои възможност да привлечем стратегически инвеститор за технологичното ни производство.", обяви Фандъкова.

Тя посочи, че София е различна, защото в управлението на един град зависи къде си от това откъде си тръгнал. Първата голяма цел пред Фандъкова, ако спечели местните избори е да работи за по-високо качество на живот с работа в кварталите, системата за довеждащ транспорт, програма за изграждане на буферни паркинги, намаляване на интензивния трафик на града, разширяване на метрото към "Слатина", "Левски", "Люлин", нов механизъм за сигнали и контрол за изгаряне , нови 8 парка.

Йорданка Фандъкова: Никога не съм бягала от отговорност за "Графа"

"Това не е решение за една нощ, базира се на много сериозни анализи. Получавах доверието на хората през всичките тези години." Това каз...

Пред личните приоритети на Фандъкова стоят още подобряване на транспорта до природен парк "Витоша", нови възможности за спорт на панчаревското езеро, подобряване парка на Борисовата градина, възстановяване на къпалнята "Мария Луиза" и летния театър, съобщиха от ПП ГЕРБ.

Другата цел пред столичният кмет е просперираща София чрез привличане на стратегически инвеститори. Фандъкова вярва, че бъдещето на София е във високите технологии. Тя обеща да бъдат подпомагани творците и да се разкрива историята на града, да се разкрива на археологическото наследство, реставриране на паметниците на културата, пише News.bg.

Фандъкова си поставя за цел реформа в административните услуги, бързина и удобство за бизнеса. Опитът показал, че трябва ефективен и строг контрол при строителството. Фандъкова предлага София да има ясни стандарти за всички елементи, които се поставят в града.

"Цели се постигат с ясна посока, решителност, постоянство и съмишленици", акцентира Фандъкова. Тя си поставя развитието на София като модерен и европейски град. "Хората правят София, а София трябва да продължава да се развива, което не става с думи и приказки, а с работа", завърши столичният кмет.

 

Йорданка Фандъкова обявява днес кандидатурата си за нов мандат?

Досегашният столичен кмет Йорданка Фандъкова още днес ще обяви своята кандидатура за четвърти мандат на поста, научи "24 часа". Очаква ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

БНТ "забрави" да излъчи пълното интервю със служебния премиер, липсва ключова част за Даниел Митов

Димитър Главчев: Нямам намерение да предлагам друг външен министър

Мартин Димитров, ПП-ДБ: Има спешна нужда от предоговаряне по казуса "Боташ"

Росен Карадимов: До месец и половина ще изработим новата стратегия на ББР

Бойко Пенков се завръща в МЗ, премиерът назначи шестима заместник-министри

Асен Василев: Сделката "Боташ" е изключително неизгодна, плащаме по 1 млн. на ден

Ивайло Мирчев: Договорът с „Боташ“ е една от най-лошите сделки в историята на България

Младите приемат членството ни в ЕС за даденост: Оценка на Европарламента в България

Митов изпрати официално писмо до премиера, за да се откаже от външно министерство

Още уволнения на зам.-министри в кабинета Главчев

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика