През февруари променяме устава на партията, заяви Борисов

23764
През февруари променяме устава на партията, заяви Борисов
Снимка: БГНЕС

Много е важно през февруари да променим Устава на партията, да увеличим броя на заместник-председателите, да вкараме нови хора в Изпълнителната комисия, да я разпределим като тежест и ресори и от там насетне решенията вече ще бъдат обявявани не като на лидера или кой какво казал, а това, което Изпълнителната комисия взима като решения. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред "Фокус".

„Искам Изпълнителната комисия и заместник-председателите така да бъдат избрани, че това да са хора с обществено доверие, хора, които тежат на мястото си. И когато се съберем, да се взима така решението, че след това партията да го изпълнява и да знае, че това е колективно, правилно взето решение, след необходимите разисквания и дебати, а не еднолично или решение на няколко души”, заяви Борисов. Той уточни, че се предвижда заместник-председателите на ГЕРБ да са трима.

Борисов: Поевтиняването на тока няма да се усети в сметките

Намалението на цената на тока с 1% е в статистическата грешка на изчисленията. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод решени...

„Преди четири или пет години в партията всички бяха непознати имена. Докато сега, ако се гледа рейтинга на политиците през годините, от ГЕРБ в първата десетка има винаги 5-6 души. Това означава, че партията е произвела вече своите кадри и имена, които могат да взимат и взимат добри решения. Защо да не се възползваме от повече ум? Хората са казали, че две глави мислят по-добре от една. А когато са 11, винаги е по-добре", коментира още Борисов.

Той подчерта, че заздравяването на партията е негов личен приоритет. „И в момента имаме най-добрата програма с подготвени изпълнители за нея, за да може във всеки един дебат – и за Европейски парламент, и ако има предсрочни избори, вече на хората да казваме не само какво мислим да направим, а и кой ще го направи”, отбеляза лидерът на ГЕРБ.

По думите му от голяма важност са подготвените екипи на партията. „Трябва да се знае какво се прави от първия ден и кой отговаря, за да могат хората да си ни представят. Ако не ни стигат силите, ако има експертно, коалиционно правителство, в зависимост от това как ни подредят хората, да кажем – това са ни екипите”, подчерта Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика