Рашидов: Държавата е стигнала до икономически и духовен колапс

14603
Рашидов: Държавата е стигнала до икономически и духовен колапс
Снимка: БГНЕС

Най-важното е да се научим да гласуваме мажоритарно за тези, които си вършат добре работата и спомагат за просперитета на България, каза пред bTV депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Ивайло Калфин е един начетен, способен момент, който си вършене добре работата в Европарламента, а и преди това като външен министър. Бих гласувал за всеки, който е мажоритарен, който има определени качества и който би свършил работа и би помогнал на България.

Рашидов: Христо Бисеров отиде при фекалиите

Бившият министър на културата Вежди Рашидов коментира по бТВ боядисването на паметника на Димитър Благоев, за което е заподозрян м...

Държавата е стигнала до такова дередже на един икономически и духовен колапс. Препирните и дрязгите няма да доведат до нищо положително. Държавата ни загива и сме стигнали до положението да се създава едно управление на националното спасение. Благодарение всичкия политически инфантилизъм изхабихме енергията на хората, които излязоха да протестират заради конкретен повод. Политиците вече се страхуват да се срещат едни с други. А напротив, в името на просперитета на държавата трябва да се срещат възможно най-често, да организират кръгли маси, където да се дискутират и намерят начини за решаването на тежките проблеми в страната ни и изобщо за спасението на страната ни, посочи той.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика