X
 
 
 

Росен Йорданов: Не знам Маринов какво точно е направил, за да заслужи тази чест

1381 4
photo of Росен Йорданов: Не знам Маринов какво точно е направил, за да заслужи тази чест
"Аз не знам Маринов като шеф на СДВР какви успехи е имал, какви са му личните професионални резултати, какво точно е направил, за да заслужи тази чест. Управляващите трябва да кажат с какво е заслужил Младен Маринов поста главен секретар на МВР."

Така психологът Росен Йорданов коментира назначаването на Младен Маринов за главен секретар на МВР.

По думите му това е позиция от голямо обществено значение и изборът за нея трябва да бъде добре аргументиран.

"Поднася ни се една версия за професионализъм, но знам, че понякога професионализмът е тихо стоене на завет и чакате на добрия изход и подкрепа", каза Йорданов пред bTV.

Има запис на нападението над шефа на БХК

Камера е записала нападението над председателя на Българския хелзински комитет (БХК) Красимир Кънев. По случая е образувано досъдебно п...

Според Йорданов назначаването на Валентин Радев за министър на вътрешните работи означава, че нищо в системата няма да се промени.

"Не говорим за персоналните качества на човека. Когато назначиш един човек, който не познава системата, той не познава и хората вътре", допълни още Йорданов.

 

Actualno.com

Етикети:

4 Коментара

Кафене

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 3 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Вероятно психологът Росен Йорданов с изострената невротична физиономия отдавна е изритан от службите на МВР и затова така ядно обсъжда само в негативи всички и всичко в бившето си ведомство!
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • 2 преди 9 месеца Профил на трол?
  Въпросът е КОЙ е назначил охранителната МУТРА на паметника на съветските окупатори и назначението на пеевски(белия автобус) начело на СДВР? – дали е Йовчев или кукловодите му?!? Въпросът е КОЙ не го свали от СДВР след като взе властта за втори път в края на 2014г.?!? А освен това БОРИСОВ махна от министър на МВР Вучков, вместо да уволни Лазаров и Писанчев?!? Затова сега отново , за трети път , е виж още ›› министър-председател?!? Никой никога няма да гласува нито за Маринов , нито за Лазаров, нито за Йовчев, нито за Пеевски , Денчевци , Доганци…. и т.н., и въпреки това няКОЙ си, ги вкарва отново и отново във изпълнителната власт на високи постове. А главнияТ лакей на Путинката в България, пожарникарят-премиер Бойко Борисов е отново премиер. Той легитимира всякакви нелегитимни субекти ,въпреки че едва ли голяма част от електората му ще одобри това, при това за трети път.
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 1 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Милиционерите – полицаите в България са доказали, че се “реализират” основно в 4-5 насоки : – да рекетират заедно с бандитите, делкайки си с тях, или самостоятелно, или като катаджии по завоите-хранилки из шосетата, или по всякакъв друг начин; – да се пенсионират рано, само на 40-и-няколко години, първа категория, с осигурена висока пенсия да капе всеки месец, и подхванат нещо по-гот за живота нат виж още ›› атък; – да използват като пенсионери мрежата на полицията, достигаща до всяко кътче, да пипнат я фирмичка, я барче, я бензиностанцийка, я магазин за строителни материали и други доходни обектчета, разпределението между които все между (бивши) ченгета става именно в тази мрежа, завардила отрано обектите; – да имат връзки от всякакъв характер, та да им оправят евтино и бързо колата, да ремонтират къща, да ги улеснят на митница, да ги нагостят в ресторант, да им доставят лесно нещо рядко и други такива; – да се издигнат в обществото, но но чрез интелект, който пречи, а пак чрез тези връзки и познати и продължат да вървят из мрежата на облаги.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Ние вече имаме прецедент – Боко също тръгна като мутра, стана главен секретар, а сега е премиер. Защо и тая мутра да не направи “кариера”. Отдавна не е ясно къде свършва МВР и къде започват групировките. Те направо си действат като взаимни банки кадри. А най-талантливите след това отиват в голямата политика. Така се оказахме с премиер гангстер. Странното е, че Маринов идва от ВИС, докато Боко е ка виж още ›› дър на СИК, което за пореден път доказва, че те са просто от едно общо котило. Проблемът не е в това, че все повече кадри в политиката са откровени разбойници, а в това, че на избирателите започнаха наистина да им харесват. Нищо читаво или поне нормално не можа да влезе в парламента ако това сборище на дегенерати изобщо може да се нарече парламент. Интересно докога ще продължи тази гротеска и докога ЕС ще си затваря очите. В интерес на истината вече нищо не може да се направи. Тези нищо не може да ги стресне, а тези, които можеха да им бъдат сериозни противници в страната масово емигрираха. Когато мангизите от Европа спрат или свършат ще последва един бърз референдум за излизане от ЕС и НАТО – просто още не му е времето, както се казва или “Еще не вечер”, както обичат да се заканват петоколонниците на Москва. Не се заблуждавайте, след очергъртването на про-европейските политици ще дойде време на отцепването на територията. Те вече я контролират напълно.
  : 6 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Новините: Най-важното за деня, 16 март

Редакционният екип на Actualno.com ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен на най-важното от днешния петък, 16 март. ПР...