Росен Петров влиза в листата на "България без цензура" за евровота

28705
Росен Петров влиза в листата на "България без цензура" за евровота

Тази събота Росен Петров и Николай Бареков ще разговарят в интервю пред камерата на „Поверително от NL”.

Председателят и заместник-председателят на „България без цензура” разкриват факти и обстоятелства около фалшификациите на изборите през 2013 г.

След Великден депутат ще напусне ГЕРБ и ще се присъедини към нас, заяви Бареков

Лидерът на „България без цензура” Николай Бареков присъства на извънреден брифинг в Перник, където заяви, че очаква още еди...

Николай Бареков обяви новина, свързана с оглавяваната от него политическа партия. „Вчера имахме коалиционен съвет. Събрахме се с Красимир Каракачанов, Румен Йончев, Любен Дилов и решихме всички знакови лица да бъдат в листата за Евро изборите и ти ще бъдеш вътре! Нека младите хора бъдат мотивирани да гласуват за лица, които познават”, заяви Бареков, обръщайки се към Росен Петров.

Съпартийците обсъдиха и последната си телевизионна среща, която медиите дълго коментираха. „Тръгнах си по собствена воля!”, уточни Росен Петров, припомняйки напускането на поста си като телевизионен водещ. Завръщайки се отново към телевизионната си кариера, Петров попита Бареков не се ли страхува да бъде директен в изказванията си. „Опериран съм от чувството за страх!” заяви лидера на „България без цензура“. Ексклузивно и само за „Поверително от NL” Николай Бареков припомни аферата с надпечатаните бюлетини, която скандализира обществеността по време на извънредните парламентарни избори през 2013.

Какъв баща е Николай Бареков и кои са най-трудните моменти в живота му? Колко е важно да бъдеш отговорен и открит гражданин и какъв е механизма за фалшифициране на изборите? Едно интервю на Николай Бареков с Росен Петров – поверително, без цензура, по TV7, тази събота от 22:30.

 

"Армията" кънти: Бареков, ку*во!

Партията му уж е четвърта политическа сила в страната, а където отиде - там го освиркват. Такава е ситуацията с Николай Бареков. Прохо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика