X
 
 

Румен Петков за болничните: Това не е борба с престъплението, а със следствието

767 2
Румен Петков за болничните: Това не е борба с престъплението, а със следствието
Лидерът на АБВ коментира в сутрешния блок на Нова телевизия предложението на управляващата коалиция първият ден от болничните да не се заплаща.

"За пореден път това правителство и това мнозинството казва: "Няма държава". Ние не искаме да се борим с престъплението, а с последствието. Защо например първия ден, а не третият? Защо не се въведе ефективен контрол – има достатъчно инспекторати', посочи Румен Петков.

Когато си вандал в прочита на историята, ти си готов външен министър на Бойко Борисов

Това беше една от многото колоритни реплики, с които Румен Петков, бивш вътрешен министър от кабинета на Сергей Станишев и председател ...

По повод отминалите местни избори Петков заяви: "Абсурд е да има 600 000 недействителни бюлетини. Ние настоявахме всички тези бюлетини да се отворят.

Ако това не се направи, ние окончателно ще отвратим интелигетните хора от политиката, защото те виждат, че с 20% може да се избере кмет на столицата".

Той изрази мнение и по казуса с процедурата по избор на нов главен прокурор. "Президентът веднъж върна избора на председател на ВАС, рецидивира с връщането на кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор и сега, ако сезира Конституционния съд, това ще създаде институционален конфликт, от който никой няма да спечели", подчерта Петков.

Петков припомни и един скандал, в който името му беше замесено, но не пое вина за него.

Петър Чолаков: Цинична е темата за злоупотреба с болнични след ”Апартаментгейт” и ”къщите за тъщи”

Цинично е една партия, която се е замесила в Апартаментгейт, в скандала с къщите за тъщи, да говори за това, че трябва да се въведат пр...

"Лъжа е че съм пишкал във фонтана в Плевен. Истината е, че съм го ремонтирал.Това са грозни неща и не отговарят на България в 21 век. Тази клеветническа кампания беше направена съвсем съзнателно срещу мен", добави той.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен1 2 Анонимен1 преди 3 седмици Профил на трол?
    комунист все се бори с нещо и то обикновено със собствения си народ, защото другите не се връзват вече , дори тъпите в Африка и Южна Америка
  • Нема да спориме за глупости!!! 1 Нема да спориме за глупости!!! преди 3 седмици Профил на трол?
    Е добре бреее Руменеее...не си пикал във шадравана,а си пикал по площада...!!!Бил си толкова пиян,че не си могъл да уцелиш шадравана!!!