Сестрата на Борисов: Още хора ще предадат ГЕРБ

23449
Сестрата на Борисов: Още хора ще предадат ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Още хора ще предадат ГЕРБ. Очаквам да има още предателства в партията. В ситуацията, в която е поставен, очаквам да се случват подобни неща. Много хора, които се страхуват от него, от партията му, ще правят опити да го компрометират. Това обяви пред bTV сестрата на Бойко Борисов Красимира Иванова.

„Ако трябва да го посъветвам нещо, това е да се пази от предателите. Вижте, ние сме възпитани да спазваме принципите. Ние вярваме в Бог и сме му благодарни. Ние обичаме близките си и сме верни хора. Ние сме почтени и вярвам, че човек трябва да е такъв и да вярва на хората. Смятам, че хората продължават да го харесват”, обяви тя.

Доктор Иванова, която преди две години се подложи на операция заради тумор в мозъка, в момента се чувства добре и благодари на колегите й от ВМА, които направиха тогава операцията. „Две години минаха от операцията. Чувствам се добре, даже много съм добре, здрава съм и не са оплаквам от нищо. Нямам последици от операцията”, добави сестрата на Борисов.

Доктор Красимира Иванова кандидатства в края на миналата година в конкурса за шеф на „Шейново”. Процедурата обаче бе спряна. „Не знам какво става с конкурса за директор на болница „Шейново”. Процедурата бе прекъсната, но не затворена. На средата на конкурса, след като бяха представени програмите, изведнъж от нищото възникна конфликт на интереси, че съм сестра на брат си. Вече четири месеца няма отговор. Един конкурс, който трябваше да се проведа не експертно ниво, се превърна в политически. Юристите ще кажат какво става, след като получат отговор от парламента”, завърши Красимира Иванова.

Каката на Борисов: Той е почтен, никога не се е облагодетелствал

„Много мишоци се навряха в обкръжението на брат ми, защото искаха да градят кариера”. Това заяви в интервю за предаването Д...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...