Шефът на Етичната комисия на ВСС се оплете за "сексуалните" си SMS-и

6740
Шефът на Етичната комисия на ВСС се оплете за "сексуалните" си SMS-и
Снимка: БГНЕС

Изпращал съм съобщения на пет жени. Те бяха с битов характер, имаше честитки за рожден ден. Казах интимен характер именно в тази светлина, а не в сексуален характер. Това заяви председателят на Етичната комисия на ВСС Ясен Тодоров, който бързо забрави какво говори на 19 януари пред Нова телевизия: „„Ами вижте сега, аз ви казах - имам много лични SMS-и, част от тях са със строго интимен характер, мога да кажа и със сексуално съдържание понякога, в което няма нищо лошо”.

Тодоров „за последно” отрече, че е пращал SMS на Бойко Борисов за работата на ВСС. Той се оплака, че „някакъв буден гражданин” е пуснал в социалните мрежи телефонът му и е подложен на „терор и атаки”. Пращат ми много вулгарни и дори заплашителни SMS-и, каза Тодоров.

Член на ВСС и съветник на премиера излязоха с подобни тези за "кръгове", целящи съдебната система

Членът на Висшия съдебен съвет (ВСС) и председател на Етичната комисия към ВСС Ясен Тодоров и съветникът на премиера Яне Янев представи...

Ясен Тодоров обясни пред bTV и, че ролята на представляващия ВСС ще се „свие” сериозно с промените в Конституцията. Нямаме критики към работата на г-жа Соня Найденова. Г-н Димитър Узунов е много комуникативен – със зъби и нокти се бори за по-добро заплащане в съдебната система в Бюджетната комисия, каза Тодоров. Мислим, че г-н Узунов ще е много полезен, защото пленумът на ВСС ще се занимава и със стопанисване на имущество, добави той. Припомняме, че с промените в Конституцията вече ВСС е стопанин на недвижимото имуществото на съдебната власт, но същевременно досегашният разпоредител Министерският съвет също си остава такъв, само че според друг член на Конституцията.

ВСС не си е позволил да дава акъл на президента кой да му шеф на кабинета, на Народното събрание кой да му е председател, на премиера кой да е правосъден мнистър, отговори Тодоров на „атаките” към Висшия съдебен съвет. Той не пожела да коментира „катарзиса” на Лозан Панов и припомни, че „една” медийна група го е оплювала преди да стане председател на ВКС, а същата медийна група сега го възхвалява (бел. ред. – Тодоров визира „Икономедиа”).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика