Сидеровци са гузни, затова се оправдават като шестокласници, казва Павел Чернев

23013
Сидеровци са гузни, затова се оправдават като шестокласници, казва Павел Чернев
Снимка: БГНЕС

Истината за посещението на Волен Сидеров в Куба е, че той изостави интересите на своите избиратели точно когато се ковеше най-важният закон в страната – този за бюджета. Това каза Минчо Христов, бивш депутат от „Атака”, в сутрешния блок на Нова телевизия.

Нека си спомним какво стана преди година – как Сидеров, заедно със свои депутати, похарчи за пет дни в луксозен хотел в Париж 28-29 хил. лева само за нощувки, посочи Христов.

Миков: Нито Атака са ми казвали, че ще ходят в Куба, нито Борисов ми е казвал за Израел

Няма парламентарна група, която да няма международни контакти, съответно посещения в чужди държави. Това заяви председателят на Народно...

Абсурдно е Волен Сидеров и хората му да са в Куба тогава, когато се гласува намаление на партийните субсидии. В период от няколко години субсидиите на партиите скочиха с 500% - сега ги намалиха с 8-9%, това не е ли наглост, попита Минчо Христов. Същевременно Павел Чернев, също бивш депутат от „Атака”, посъветва Нова телевизия да провери в Сметната палата дали партията ще подаде декларация за посещението си в Куба – защото ако са харчени пари от партийната субсидия на „Атака”, тя е длъжна да даде отчет по закон.

Истината е, че „сидеровци” не оповестиха, че отиват на посещение в Куба.Чак като се появиха снимките от Варадеро, тогава взеха да се обясняват като шестокласници, подчера Чернев. Тези хора, които се наричат националисти, изземват цялата енергия и пространство с панаирджийско поведение и не позволяват на други хора да работят за българския интерес.

Тези хора са ясни – сега се оправдават, защото са гузни. Защото си има дума за тези, които пред камерите се правят на народни хора, но зад кулисите ядат черен хайвер, посочи Чернев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика