X
 
 

Слави: През 1996 г. по площадите се пееха моите песни, които са актуални и днес

5432 2
Слави: През 1996 г. по площадите се пееха моите песни, които са актуални и днес
Снимка: БГНЕС
Нещо много, много, много важно на вашето внимание. В петък вечер, в края на работния ден, шефката на Бюджетната комисия в Парламента Менда Стоянова вкарва поправка в Закона за БНБ. Вкарва я чрез любимия герберски похват – преходни и заключителни разпоредби. Пояснявам: Чрез преходни и заключителни разпоредби по някой закон се правят промени, без тези промени да се обсъждат от Парламента или от гражданите. Правят се на тъмно. Затова чрез преходни разпоредби се правят най-големите простотии в тоя Парламент.

Това пише Слави Трифонов в своята Facebook страница в коментар за законовите поправи от страна на ГЕРБ.

Слави прави нова партия, ще се казва "Има такъв народ"

След като стана ясно, че Върховният касационен съд (ВКС) окончателно е отказал да регистрира партия "Няма такава държава", реакцията на...

"Та, чрез тази поправка на „преходната“ Менда Стоянова, практически се премахва фиксираният курс на лева към еврото. Защото, ако това се приеме, всяка страна от Еврозоната, плюс Дания, може да претендира, че курсът на лева е твърде висок и да иска намаляването му. Тоест левът може да се обезцени и спестяванията на хората да се стопят. За да се избегне това, единственото, което трябва да направят управляващите, е да вкарат още едно изречение. И това изречение трябва да гласи, че курсът остава 1.95583 лева за 1 евро до влизането на България в Еврозоната.

Ако са толкова глупави и не го направят, ще върнат времето назад – в 1996 година, когато хората излязоха на улицата и пометоха управляващите. И ще мога да викам на Бойко Борисов Жан Виденов. И още нещо. Тогава по площадите се пееха моите песни - „Боят настана“, „Вятър ечи, балкан стене“, „Седем осем и ще си паднала“. И да ви кажа, тези песни са актуални и днес.

Actualno.com

Етикети:

  • Ехо 1 Ехо преди 3 седмици Профил на трол?
    Абсолютно подкрепям Трифонов! Нашата некадърна власт по този тъп начин се натиска за еврото! На каквато и да е цена! Също така глупаво преди време Кунева подписа да се закрият блоковете на АЕЦ Козлодуй!
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
    Те знаят защо го правят.да държат народа в бедност,мизерия и страх....те са за разстрел!!!!
    : 3 !
Двама полски алпинисти загинаха в Татрите
Двама полски алпинисти загинаха в Татрите

Двама млади полски алпинисти са загинали в словашките високи Татри, пометени от силни ветрове и сняг, съобщава словашкият екип на планински спасители...