X
 
 

Слави Трифонов: Главанаците да направят Кошлуков и шеф на БНР, ако искат да заглушат радиото

11779 5
photo of Слави Трифонов: Главанаците да направят Кошлуков и шеф на БНР, ако искат да заглушат радиото
Снимка: БГНЕС
Ако на "главанаците" наистина им е толкова важно да заглушат и националното радио, да направят Емил Кошлуков директор и на БНР. 

Това предлага в ироничен пост във "Фейсбук" популярният телевизионен водещ Слави Трифонов, който е в процес на подготовка на нов телевизионен и нов политически проект.

Окончателно ли си отиват две от най-известните имена в БНТ?

"Мълча и ще продължавам да мълча! Няма да кажа никога една лоша дума за БНТ ... Ако аз съм някой, това е единствено благодарение на тел...

"Кошлуков толкова добре се справя с националната телевизия, че ако тя спре, както скандално спря БНР, на никого няма да му направи впечатление", продължава Трифонов.

Повод за реакцията му е свалянето от ефир на радиоводещата Силвия Великова, което съвпадна по време с внезапното и безпрецедентно спиране на излъчване на обществената медиа, както и реакцията на премиера Бойко Борисов, нарекъл "главанаци" хората, взели тези управленски решения.

Трифонов обвързва косвено неблагополучията в управлението на БНР, довели до протести на журналисти, с поведението на генералния директор на държавната телевизия, показал преди време среден пръст в ефир, както и с периодично подновяваните намерения на управляващите да слеят БНР и БНТ.

АЕЖ пита: Отстранена ли е Силвия Великова заради Иван Гешев?

Както Actualno.com писа - резки рокади в Програма "Хоризонт" на БНР предприе новото ръководство на радиото. Само за ден програмата осъм...

За всички е видно, че опитът да бъде заглушен още един свободен глас, този път на Силвия Великова, е пореден епизод от упоритите стремежи да бъдат маргинализирани обществените медии, а и не само, пише Слави Трифонов и припомня други спорни кадрови решения: "за член на СЕМ (органът, който избира директорите на БНТ и БНР) беше избран висококвалифициран кадър, завършил във Враца аграрна икономика с успех 3.89.

Начело на Радио "София" беше назначена висококвалифицираната 27-годишна водеща на "Еспресо с Роси", завършила социология в Нов български университет. И разбира се – за директор на БНТ беше избран стажантът от партийната телевизия "Алфа", размахващият средни пръсти в национален ефир – Емил Кошлуков".

Слави Трифонов казва, че през последните години рядко дава интервюта на българските медии, поради "обясними 111 причини", но наскоро е дал интервю на именно БНР, защото "там работят достойни и свободни журналисти".

"И вчера тези журналисти отново доказаха, че са именно такива - достойни и свободни. Вчера, като един, те застанаха твърдо не просто зад колегата си Силвия Великова, а зад свободата на словото", пише още Слави Трифонов.

Сериозни промени в 'Хоризонт' - смениха директора, свалиха от ефир Силвия Великова

Резки рокади в Програма "Хоризонт" на БНР предприе новото ръководство на радиото. Само за ден програмата осъмна с нов директор - Никола...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Ти пък от СЕМкаджии какво друго можеш да очакваш !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Славчо, дали можеш да се досетиш, кой е Баш ВИП Главанака в България ? Ще ти подскажа - един ВИП СИК Мафиот, отличник от академията на СИК !
 • ciklop50 1 ciklop50 преди 1 месец Профил на трол?
  Ха, един главанак, че и червен ветропоказател, пръдльо, коментира друг главанак!
 •  ciklop50 1.1 ciklop50 преди 1 месец Профил на трол?
  Дъртият Циклоп - психо ИДИОТ ! Дядката Циклоп - доказан темерут, хейтър-помияр .
  : 5 !
 • ciklop50 1.2 ciklop50 преди 1 месец Профил на трол?
  Не само лигав олигофрен, ами и смръдливо лайно се оказа!
  : 0 !