Томислав Дончев е възможен водач на листата на ГЕРБ за евроизборите

15485
Томислав Дончев е възможен водач на листата на ГЕРБ за евроизборите
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов заяви пред Дарик, че много възможен водач на листата на ГЕРБ за евроизборите е Томислав Дончев.

Борисов коментира отцепниците от ГЕРБ, както и преминаването на Красимир Стефанов към партията на журналиста и политик Николай Бареков "България без цензура". Ние сме голяма партия и сме толкова много, че да дадем и да остане. Пожелавам им успех.

Борисов предупреждава управляващите за украински сценарий

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер на България Бойко Борисов отново не спести критиките си към управляващата коалиция, като сравни развитие...

Неприятно ми е, няма да го крия, посочи Борисов. Стефанов се справяше добре, запазваше се, за съжаление той е преценил, че сега има друго поприще. Аз няма да си променя мнението, че добър експерт. Нека да отиде в друга партия, тъкмо така ще повишаваме експертността в другата партия.

Борисов говори и за навършването на една година, откакто той си подаде оставката като министър-председател. Аз винаги съм бил демократ и считам, че когато има напрежение в обществото, особено когато е трайно , най-правилното е да подадеш оставка и съм благодарен на българския народ, че ни остави да сме първа политическа сила. Народът е най-добрият психолог, най-добрият социолог. За съжаление това, което наблюдавам в последната една година е изключително пагубно и съжалявам, че по този път тръгна България. Няма по-голямо задкулисие от това да си политически председател, лидер на една партия, която управление и да се слага друг за премиер. Това го направиха тройната коалиция като сложиха Станишев, сега той го направи като сложи Орешарски, твърди Борисов.

Това се прави за това, че после няма кой да носи политическата отговорност. Най-лесно е да сложиш някой друг и той всяка вечер а идва и да ти докладва всяка вечер. Считам, че тази партия, която спечели изборите, трябва да носи политическата отговорност, смята още лидерът на ГЕРБ.

Това е най-логичното за една партия. Другото е лицемерие, другото е бягане от отговорност. Така отговори Борисов на въпрос дали иска отново да бъде министър-председател, ако партия спечели ГЕРБ следващи избори. Гордея се, че ГЕРБ е единствената опозиционна партия, която представлява заплаха за това управление.

Партньорство с Борисов и Цветанов ще навреди на всеки, предупреди Костов

ГЕРБ е основният виновник за сегашното състояние на страната, отсече Командира   Невъзможно е партньорство на Реформаторския бл...

В какво качество говори Иван Костов, затова че продаде на безценица Кремиковци и авиокомпания Балкан? Така коментира Борисов изказването на бившия председател на ДСБ Иван Костов, че е невъзможно партньорство на Реформаторския блок с ГЕРБ. Пожелавам успех на Реформаторския блок. Ако не беше ГЕРБ, щях да гласувам за тях.

За промените в ГЕРБ Борисов каза, че новите заместник-председатели са деца на партията. Фандъкова от директор на училище, виждате после какво направи за столицата. Димитър Николов показа как от един сравнително изостанал град живеене направи най-добрият гад за живеене.

Аз с Цветанов ясно съм се разбрал, ако си невинен оставаш в партията, ако е виновен, сам ще си тръгне. Досега никой не ме е убедил в неговата вина, заяви Бойко Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика