Владислав Радоев: Дано кандидат-депутатите от БСП научат поне иманата на магистралите

6004
Владислав Радоев: Дано кандидат-депутатите от БСП научат поне иманата на магистралите
Снимка: Actualno.com

„Поне от обща култура трябва да знаеш, че магистралата, която се строи в Северна България и която наистина е огромен шанс за развитието на този край, се казва „Хе-мус”. Не „Тракия” – „Тракия” е една друга магистрала и по нея отдавна пътува бизнесът, благодарение на който в Южната част на страната ни има работни места, много заводи, сериозно производство и добри бизнес възможности за малкия и среден предприемач, има високи цени на жилищата, няма обезлюдени населени места и хората са по-усмихнати”, така изригна в личния си профил във Фейсбук кандидатът за народен представител от листата на Коалиция ГЕРБ-СДС за област Ловеч Владислав Радоев. Инженерът, провокиран от изказване на водача на листата на БСП за област Ловеч Ирена Анастасова в сутрешен блок, е категоричен, че „това ще се случи в Северна България само няколко години след завършването на „Хемус”. А дотогава дано кандидат-депутатите поне научат името й.

„Впрочем не чухме какво предлага БСП, ако „Хемус” не е алтернатива, къде е алтернативата. Най-вероятно я няма според тях! Тогава какво ни предлагат, след като те опустошиха Севера с нищоправенето си през последните 30 години, с разграбването на този край, днес да скръстим ръце ли щото на тях не им харесва строителството?!”, пише още той.

Ето какво написа още Радоев в профила си:

„Знаете ли какво е апосиопеза? Това е стилистична фигура в реториката, при която ораторът внезапно замлъква и оставя недоизказана мисълта си, обикновено под влияние на силно вълнение или притворство. По този начин се предизвиква обрат в мислите на слушателите. Е за това ме накара тази сутрин да се замисля една водачка на кандидатдепутатска листа в Ловеч. Понеже тя обясни в тв интервю термина по по-различен начин, аз за по-сигурно го проверих в речниците. Голямо притворство и голяма демагогия! Типично за червените! Ще кажете, млад си и не ги разбираш тези работи. Ами да, не ги разбирам. Когато с очите си виждам какви чудеса правим с пътищата и магистралите. Как се радват хората, че ще пътуват удобно, че ще съкратят времето за придвижване, че ще имат работа. Ама така е - като се движиш само по партийните опорки, които не разбираш, се излагаш. Ние няма да й даваме оценка, ще го направят избирателите на 4 април. Но поне да научи коя магистрала откъде минава. „Тракия“ е твърде далече от Ловеч. Ама сигурно е трудно, когато не си от Ловеч, както казват местните – парашутист си. Но поне от обща култура трябва да знаеш, че магистралата, която се строи в Северна България и която наистина е огромен шанс за развитието на този край, се казва „Хе-мус”. Не „Тракия” – „Тракия” е една друга магистрала и по нея отдавна пътува бизнесът, благодарение на който в Южната част на страната ни има работни места, много заводи, сериозно производство и добри бизнес възможности за малкия и среден предприемач, има високи цени на жилищата, няма обезлюдени населени места и хората са по-усмихнати.

Ей това ще се случи в Северна България само няколко години след завършването на „Хемус”. А дотогава дано кандидат-депутатите поне научат името й. Впрочем не чухме в интервюто тази сутрин какво предлага БСП, ако „Хемус” не е алтернатива, къде е алтернативата. Най-вероятно я няма според тях! Тогава какво ни предлагат, след като те опустошиха Севера с нищоправенето си през последните 30 години, с разграбването на този край, днес да скръстим ръце ли щото на тях не им харесва строителството?!”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Пеевски: Служебното правителство незабавно да отмени решението си за частната детска болница

ПП изключи депутата Стоян Георгиев

Радев призова кабинетът да преосмисли решението за частна детска болница

Йотова критикува и частната детска болница, и промените в хазарта

Много войводи, малко четници: Станишев за разделението в ляво

Радев: Без социална справедливост всяко общество е обречено на несигурност

„Сиела Норма“ ще осигурява машинното гласуване на вота 2 в 1 през юни

Мая Манолова: С Григорова сме бойци - тя като синдикалист, аз като бивш омбудсман

Депутатите приеха ветото на президента върху Закона за насърчаване на инвестициите

Парламентът прие измененията в договора за самолетите F-16

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика