Внесени са документите за регистрация на д-р Иван Ибришимов за участие в изборите

3840
Внесени са документите за регистрация на д-р Иван Ибришимов за участие в изборите
Снимка: Thinkstock

Нотариус Стефан Сотиров внесе днес в Общинската избирателна комисия документите за регистрация на д-р Иван Ибришимов за участие в местните избори на 25-и октомври. Юристът е част от Инициативния комитет, който издигна кандидатурата на д-р Ибришимов за кмет на Дупница. Той е подкрепен от БСП, Движение "Обединени за Дупница" и НДСВ.

Стефан Сотиров и лидерът на БСП-Дупница Станислав Павлов занесоха в ОИК папка със събрани над 1100 подписа от жители на общината в подкрепа на регистрацията на д-р Ибришимов.

АВБ-Варна регистрира пълна листа кандидати за общински съветници

ПП АБВ – Варна регистрира 51 кандидати за общински съветници. Листата се води от кандидата на партията за кмет – 39-годишна...

"Издигнахме кандидатурата на д-р Ибришимов, защото сме убедени, че той е възможно най-добрият избор за бъдещето на Дупница, коментира нотариус Стефан Сотиров, който получи входящия номер на документите за регистрация от представителите на ОИК. - Надявам се на 25-и октомври дупничани да направят правилния избор, който ще даде шанс на общината ни".

Убеден в успеха на д-р Иван Ибришимов на предстоящите избори е и Станислав Павлов. "Той е следващият кмет на Община Дупница и БСП стои твърдо и категорично зад него, коментира Станислав Павлов на излизане от ОИК. - Това е най-диалогичният кандидат за кмет от досега заявилите желание за участие. Сигурен съм, че с присъствието си в общината той ще внесе спокойствие и надежда за развитието на региона ни. Надявам се, че дупничани и жителите на селата ще видят в лицето на д-р Ибришимов консенсусната фигура, която ще работи за тяхното по-добро бъдеще".

Дупница със сигурност ще стане по-добро място за живеене под управлението на д-р Иван Ибришимов, убедена е и Силвия Овчарченска, водач на листата на НДСВ в Дупница. "Той е коректен човек, който иска и може да работи за доброто на хората в Дупница, каза тя. - За годината, в която беше депутат, направи много за града ни. Това показва, че се интересува от Дупница и иска да го направи по-добро място за живеене. Вярвам, че той ще бъде следващият кмет на Дупница. Сигурна съм, че ще бъде много успешен".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика