X
 
 

Житие и страдание на безгрешния Пеевски

18913 7
photo of Житие и страдание на безгрешния Пеевски
Снимка: Колаж
Лето 1980, на 27-мия ден от юли се родило чудото, което ще спаси България. Родил се най-чистият, най-честният и най-трудолюбивият човек – Делян Пеевски!

Преди да се превърне в един от най-големите данъкоплатци, Делян бил малко и послушно дете. Но показвало своите бизнес-заложби от съвсем малко. Още на 3 месеца той продавал на майка си Ирена Кръстева мръсните си пелени и така, още на 6 месеца, той направил първия си милион.

Когато го приели в детската градина, той продавал на децата за Хелоуин бонбони без бандерол.

С папкане и слушкане, малкият Делянчо станал ученик – най-добрият в класа. Още на 15 септември малкият първолак взел оборота на лавката и с парите отворил своя „Лафка“ на всеки етаж от училището. Там продавал дори тебешири на учителите. В Читанката той видял приказката „Трите прасенца“ с илюстрация – карикатура на Христо Комарницки, и така се ядосал, че спрял разпространението на Читанките в цялата страна.

Когато завършил трети клас, всички знаели, че е дете-чудо! Вундеркинд! Децата като него се наричат вундер-кинти!

Силната връзка с майка му Ирена ставала все по-силна през годините, но никой не казвал, че е мамино синче. Един негов съученик получил заслужен бой, защото, без да иска, го нарекъл мамино свинче!

Минали години, пораснал Делянчо и станал голям бизнесмен. На 20 години бил милиардер! Но не се възгордял – по душа си останал обикновен депутат. Толкова скромен, че му било неудобно да ходи на работа в Народното събрание.

Днес Делян Пеевски е един от най-големите данъкоплатци. Злите езици твърдят, че това не е трудно, след като Валентин Златев не плаща данъци. Но ние знаем и бъдните поколения трябва да знаят истината. Делян Пеевски плаща данъци, за да помага на България. С неговите пари се плащат пенсиите на родителите ни и те живеят охолно и задоволено.

Делян Пеевски е и най-големият спонсор на хранително-вкусовата ни промишленост. И това не го прави, защото е чревоугодник, а само за да подпомага българския производител.

Делян Пеевски е издател на много вестници. Така той стана най-големият книжовник в България!

За него е написано:

„Небето като от коприна,

Това е ИПеКа „Родина“!“

Политическа кифла

Щеше ми се да започна с едно по-атрактивно заглавие. Например „Един идиот в Ню Йорк“. Малко като „Един идиот в Париж&...

Той произвежда и голяма част от брутния вътрешен продукт на страната! При производството на този вътрешен продукт той употребява и много тоалетна хартия, с което подпомага и този отрасъл на икономиката ни.

Законодателната му дейност е също много значима. Той написа няколко закона, вследствие на това, след проверки на дейността му, се оказа, че няма нищо незаконно.

Неговата воля и сила е пословична. Когато иска нещо, просто си го взима. Справка – КТБ!

Избирането му за шеф на ДАНС предизвика нестихваща радост сред населението, което излезе на улицата, за да изрази емоциите си. Така той се превърна в най-запомнящия се шеф на ДАНС! Само за няколко часа сложи ред в агенцията и напусна с чест!

Делян Пеевски е истинско национално богатство, затова, напълно заслужено, е охраняван от НСО.

Червените слизат сред народа. Пак.

Нинова заплаши, че БСП напуска парламента. Ще оставят двайсетина депутати да отстояват партините позиции в събранието. Боже, те всичкит...

И днес той си тежи на мястото! Той е човекът, който крепи икономиката на България. Като истински Атлас!

Учените са установили, че той може да спаси страната ни в случай на суша. 2% от питейната вода на земята се намира в пъпа му!

Малко е приживе да се издигне паметник на този човек! Затова подкрепям идеята 27 юли – рожденият ден на Делян Пеевски, да се обяви за националния празник на България!

Ако това не стане, България загива!

Автор: Калинка Тодорова

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Терминатор на Темиди 5 Терминатор на Темиди преди 10 месеца Профил на трол?
  Всяка година, кат наближи Коледа, все се надяваме, че ще заколят Свинята, и все празни надежди... Та и сега - ха дано, ама едва ли...
 • Доминик Де Гусман 4 Доминик Де Гусман преди 10 месеца Профил на трол?
  Много бързо идва денят, в който ще сложим примката на свинския врат на отвратителната свиня Делянчо
 • Анонимен 3 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Ми да го канонизират за Св. Делян от църквата? То и без това поповете са му колеги - все агенти до един от тайните служби.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  За Коледа свинята Делян трябва да бъде заклана
 • Анонимен 1 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Недостойно е подиграването с външния вид на хората.
 • Нестор 1.1 Нестор преди 10 месеца Профил на трол?
  Тук подигравката е с вътрешния вид на Делянча
  : 1 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 10 месеца Профил на трол?
  Преди години бях управител на ресторант Крим. Делян идваше там и поръчваше празна кофа. Яде, яде, яде... повръща и пак продължава да яде. Хората от съседните маси си тръгваха, без да си платят сметките. ДА, заслужава си подигравките с външния си вид, защото сам си е виновен за това.
  : 3 !