Контраколонката на Данчо полицая: Крадливите олигарси и престъпници се опитват да ни компрометират!

8466
Контраколонката на Данчо полицая: Крадливите олигарси и престъпници се опитват да ни компрометират!
Снимка: Скрийншот от видео във "Фейсбук" на Бойко Борисов

* Всички прилики с действителния култов фейсбук герой, защитник на ГЕРБ, са съзнателно търсени и случайно намерени.

След безапелационната изборна победа на Генерал Бойко Борисов и партия ГЕРБ, отново се създаде предпоставка за тотална и безкомпромисна борба срещу статуквото, организираната престъпност, мафията и задкулисието. Съюз между МВР, прокуратурата в лицето на г-н Иван Гешев и работещо правителство под ръководството на г-н Борисов означава само и единствено, че в държавата има власт, която не се страхува да се изправи срещу най-големите душмани на България и да се бори с всички сили за благото на народа български и славното ни Отечество.

Неуспешните атаки с компромати срещу г-н Борисов принудиха задкулисието чрез руски хакери да атакува г-н Гешев, но и там удариха твърдо на камък и бързо бяха разкрити от експертите в прокуратурата.

Така единствената възможност на мафията да се отскубне от хватката на справедливостта бе да удари по най-обичаните и доказани герои на нашето време - служителите на МВР. В жалък опит да ни компрометират, от задкулисието измислиха схема, чрез която да изкарат българските полицаи - наркомани и пияници. Първо бяха нагласени няколко колеги и сътрудници, които уж бяха хванати да шофират пияни и дрогирани, а в последствие натиснаха министъра на вътрешните работи да разпореди тестове за наркотици на всички полицейски служители. С няколко достойни колеги извършихме светкавична проверка и разкрихме плановете на задкулисието, безспорно доказвайки, че цялата схема е един добре премислен сценарий, чрез който да компрометират достойни български герои, с цел безпроблемно да бъде овладяна държавата. Планът на мафията е чрез фалшиви тестове да се манипулират пробите за наркотици на служителите на МВР, с което да накарат гражданите да повярват, че в системата има хора, които откровено злоупотребяват със забранени субстанции. Изгубеното доверие на обществото към полицаите би улеснило плана им да превземат държавата и да продължат да разграбват парите ни и националните ни богатства. Вярвам, че на всеки интелигентен гражданин му е пределно ясно, че няма как в системата да има служители, които се друсат с амфетамини и кокаин, защото точно ние сме тези, които ежедневно залавяме дилъри и наркомани, непозволявайки на дрогата да достигне до улиците и нашите дечица.

Причината за цялата тази измама е ясна - когато Генерал Бойко Борисов, г-н Иван Гешев и ние - героите от системата на МВР сме обединени в общата цел да изчистим България от престъпност и корупция, за мафията става абсолютно невъзможно да осъществява схемите си. Изплашени от тотален разпад, крадливите олигарси и престъпници опитват с всякакви средства да компрометират дейността ни, преди да сме успели да ги ликвидираме тотално.

Искам да призова българското общество да не вярва на манипулациите с тестовете за наркотиците на служителите на МВР и да ни подкрепи в битката ни за спасяване на България от лапите на задкулисието. МВР, заедно с г-н Борисов и г-н Гешев сме гарант за една мощна антипрестъпна коалиция, която да наложи върховенство на закона и социална справедливост в обществото ни.

 

Източник: Прас Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...