Най-най-най-новият български Спасител ще дойде тия дни около Великден

16971
Най-най-най-новият български Спасител ще дойде тия дни около Великден
Снимка: Христо Комарницки

Търпението ни се изчерпа, но краят е близо. На тези избори, на следващите или на по-следващите, абе тия дни около Великден, най-накрая ще се види светлината в края на тунела. Ще се състави правителство на националното спасение и то ще започне да ни оправя с 200. Две-три партии ще си стиснат ръцете, за доброто на народа, а Борисов, като истински вожд и учител, ще приеме тежката отговорност да ни бъде отново премиер и наш най-най-нов Спасител.

Ликуй, народе! Поздравете с викове „Осанна“ нашия премиер - Месията на магистралата, генералът-Изкупител, Спасителят!

Не беше лек пътят му дотук. Спасителят бе роден в бедност, в яслата на един зайчарник. Дълги години за неговия живот не се знаеше нищо, но стана чудо - дойде царят и го направи главен секретар. Веднага се появиха много последователки, които откриха в негово лице Месията и всички те искаха да му пипат мускула. Тогава той, Спасителят, започна да прави чудеса. Нахрани всички в ГЕРБ само с две риби, пет хляба и 4 тона суджук. Когато Спасителят каза: „Хемусе, стани!“ и Хемус стана! Стана с 15 сантиметра по-тънък. Той превръщаше водата във вино, а виното в бира, а бирата в Мишо Бирата. Той изгони търговците от храма, защото не искаха да му прехвърлят бизнеса си. Всички знаят за неговите дела, защото животът му е описан в Евангелие от Недялко Недялков. Той носеше кръста си, жертваше се за нас, и нищо не можеше да го спре - ни скъсан менискус, ни Лаура Кьовеши. Примиряваше се със своите белези - Стигмата - по ръцете си имаше белези от волана, но не спря - обикаляше с джипката и проповядваше заради всички нас. Електоратът три пъти се отрече от него, но на четвъртия или петия път хартиената бюлетина ще го върне! Спасителят е благодорен и всепрощаващ. Вече е забравил, че ние го прогонихме от райския министерски съвет, защото си мислехме, че е изял една гнила ябълка. И това ни прости. С любов ни поглежда и казва: „Който е безгрешен нека първи хвърли жълто паве!“ Често го навестяваха влъхвите от Европа и му носеха щедри дарове под формата на евросубсудии, които той честно и почтено делеше с тях.

След това извърши поредното си чудо - раздели Червеното море на социалистите - като скара Корнелия и Радев. Раздели ги, за да ги владее поотделно. Спасителят откри, че едни случайни министри се забавляват с разни парапети, преяждат с пица и кристали. Той показа, че Министерски съвет се е превърнал в някакъв Содом и Гомор. Малко хора са свидетелите на последното му чудо - каквото и да става, той все се измъква сух. Това е чудото - явно ходи по водата.

Заради делото си Спасителят имаше много и верни последователи и ученици. Една от тях е Мария Мата Хари Магдалена. На нея каза: „Искайте и ще ви се даде!“ И тя поиска къща в Барселона и й се даде! После се обърна към учениците си и рече: „Ученици мои, това е тайната вечеря. Сега хапваме, пийваме, народът черпи и Доган - Апостол Сава от Бояна - раздава порциите. Всичко е божествено, но един от вас ще ме предаде и ще ме запише в списъка Магнитски!“ Този, който го предаде, беше Юдата Цветанов. Той го целуна по бузата за 30 сребърника и 6 апартамента с асансьор.

Така стоят нещата, бъдете спокойни, българи, спасението е близо, Спасителят бди над нас и всичко ще бъде наред. Празнувайте си празника, отбележете Великден както си трябва - боядисайте си яйце и не мислете много, че вашите струват стотинки, а на Спасителя са Фаберже. От едно чекмедже. Нашарете си яйцата както искате, но забравете, че Спасителят има едно писано яйце, „Корпулентното яйце“. После се чукайте с яйца, за да видите кой е най-здравия бияч, но не мислете много за главния прокурорски бияч на Спасителя - бияча Гешев. Празнувайте си Великден, само не купувайте от украинските яйца, защото били много яки и нямат чупене.

 

Автор: Калинка Тодорова, Прас Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...