Протест на Графа (Алтернативна фактология дел арте)

10114
Протест на Графа (Алтернативна фактология дел арте)
Снимка: Спаси София

София, центъра. Строителните фирми отново протестираха, като този път в знак на протест и гражданско недоволство те докараха тежки машини и различни строителни материали направо на “Граф Игнатиев”. На багери, фадроми и хаспели строителите издигнаха плакати с лозунги: 

ИСКАМЕ ДА СТРОИМ ГРОЗНО И СКЪПО!

КОЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИ???

ЗА ЕДИН ПО-ДОБЪР РОБОВЛАДЕЛСКИ СТРОЙ!

КЪДЕ СТЕ БЕ, КОНСУЛТАНТИ!

СВОБОДНА СТОПАНСКА ИНИЦИАТИВА НА СХЕМИТЕ!

***

През това време в в заседателната зала на Министерския съвет премиерът раздаваше сватбарски бюджет, беше строил военни и кметове, на които раздаваше тлъсти поръчки и те му целуваха нозете и скута. Това беше медийната част, която завърши с това, че министър-председателят отпрати по живо, по здраво генералите, кметовете и медиите, готвеше се да продължи заседанието на Минсъвета по дневния ред, когато от Протеста на строителите на “Графа” се получи обаждане по месинджър.

Робовладелец от протестиращите строители излъчваше лайф-стрийм от протеста и настоя да отправи исканията на строителите директно пред Министерския съвет.

На мониторите в Министерския съвет пуснаха лайф-стрийма и министрите видяха разгневените строители.

Един през друг босовете крещяха пред камерата:

- За “Хемус” хубаво, 2-3 фирми ще глътнат 2-3 млрд с анексите, ами другите какво правим? И ние имаме техника, и ние имаме работническа класа, дето ще протестира до дупка за нашите интереси!

Друг робовладелец застана пред камерата:

Контрацепцията е основен принцип във физиката на мекото тяло

Екип на Прас-Прес реши да проведе специално интервю със студенти след осми декември, след особеното вдъхновение, което получи заради сл...

- Искаме свобода на стопанската инициатива. Това значи работниците да работят по 16 часа за кирливи пари, докато умрат рано и освободят пенсионната система, а към такива като нас, дето крепим икономиката и схемите, да се проявява специално отношение.

Трети робовладелец го подкрепи:

- В края на краищата, който движи икономиката, той крепи стабилността. Ние да не сме ти някакви майки с увреждания! Между нас измислените капиталисти може да има различия, но що се отнася до схеми и гешефти, ние ще отстояваме интересите на нашата общност докрай! Подкрепете ни вие, за да си покажем крепежните елементи и ние!

- Искаме да вкараме “Графа” в перманентен ремонт и когато някой от нас няма работа, да идва тука да си реди плочки и да си вдига хаспела.

… ....

Обръщение на почетния председател Ахмед Доган към актива на ДПС по повод Коледа и Нова година

Мараба аркадашлар,  Събрали сме се на този ден по традиция да проспектираме следващата година. Най-характерното за настоящия цик...

Премиерът слушаше спокойно гнева на строителите, който се изливаше на потоци от лава. Обърна се към финансовия министър и му каза:

- Няма как, Влади, вади пачките, трябва да укротим тая ламя.

После отправи послание към протестиращите:

- Строители на съвременна България, успокойте се! Ние винаги сме били на ваша страна заедно с прокуратурата и цялото прогресивно мутрячество. Докарайте на първо време един камион пред БНБ, Влади Горанов ще ви го напълни с пачки, пък след празниците пак ще говорим! Хайде, милички, знам че е малко, но е от сърце и ще очаквам от всички вас разумен кешбек - това са неща, които няма защо да ви ги обяснявам, не сте от вчера в схемите! Съдбините на България са в наши ръце! Да бъдем национално отговорни, по-високо хаспела, майстори! Пращайте камиона да товарим пачките!

Автор: Evil Dick, ПРАС-ПРЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...