Световна констипация: „Специалната“ истина на Доналд Тръмп

6658
Световна констипация: „Специалната“ истина на Доналд Тръмп
Снимка: Getty Images/Guliver

Новината, че Доналд Тръмп ще създаде своя собствена социална мрежа – Truth Social, за правдива информация и открит диалог в дигиталното пространство, възпламени и зарази с ентусиазъм иначе спихналите се редици на „Тръмп общество за България“, както и борците срещу медицинския фашизъм и маските. Съобщението рязко окуражи производителите и продавачите на белина, че ще вдигнат продажбите на своя продукт, чийто вътрешен прием бе възприет от бившия президент на САЩ като здравословен вариант за справяне с ковид пандемията.

Новината зарадва и журналистите от малкото оцелели български демократични издания – ПИК, Блиц, Петел, Шрапнел, Кукундрел и други, че най-сетне ще могат да разпространяват коректни, правдиви и проверени новини за глобалната политика, както и за ставащото в Съединените американски щати, където властта бе безцеремонно заграбена с помощта на машинен вот и гласуване по пощата от Дементния президент, джендърите и цветнокожите.

“Вече писах на моя приятел Доналд, че ще му изпратя пълна информация за допълнителните 228 машини за гласуване, с които Радев, Кирчо и либералите искат да манипулират изборите, за да я публикува в Truth Social“, съобщи лидерът на ГЕРБ, Бойко Борисов. „Доналд обеща да публикува и сателитни снимки, на които се вижда как Бойко Рашков, маскиран като къртица, копае под магистрала Хемус, за да предизвика свлачище и разруши 600 метра завършена от мен пътна настилка.“

Очакванията са новата социална медия да привлече за свои кореспонденти от България доказани журналистически пера в лицето на Николай Бареков, Илияна Беновска, както и цялата редакция на Агенция ПИК. Алтернатива на враждебната медийна действителност у нас ще дават рубриките „Нас червеното знаме роди ни“ на радиожурналиста Петър Волгин и „Говорит Москва“ на Светлана Шаренкова.

„Оранжево небето, оранжево тупето“ ще се нарича рубриката за специалните отношения между Доналд Тръмп и британският премиер Борис Джонсън, а поредица от видео материали „Глобален пинг-понг“ ще разказва за дружбата на Доналд Тръмп с лидера на Северна Корея – Ким Чен Ун. Рубриката „Кой-по-по-най“ ще е посветена на дружеските отношения между Доналд Тръмп и президента на Русия Владимир Путин.

„Мелания от сутрин до мрак“ ще се нарича пък хайлайф предаването за ежедневието на бившата Първа дама на Америка, в което модният корифей професор Любо Стойков ще дискутира с водещата Петя Дикова последните тенденции в тоалетите на Мелания Тръмп и ще споделя най-новото в облеклото на българската първа лейди Деси Радева - в случай, че Радев бъде преизбран, както май-май се очертава.

 

Автор: Мавро Василис, Прас-Прес 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...