X
 
 

Колегите на Виктория Маринова официално призоваха МВР да реши случая

2770 0
photo of Колегите на Виктория Маринова официално призоваха МВР да реши случая
Снимка: Actualno.com/Юрий Илиев
След съобщението за задържан украински гражданин относно убийството на журналистката Виктория Маринова, колегите от телевизия TVN направиха за пръв път обръщение във връзка със случая.

"Целият екип сме потресени и сме в шок от бруталното убийство и се надяваме отговорните институции да си свършат работата по възможно най-добрия начин и да бъде открит извършителят”, сподели Иван Стефанов, продуцент в телевизията.

Полицията в Русе: Задържаният не е заподозрян за убийството на тв водещата

Полицията в Русе, която разследва жестокото убиство на телевизионната водеща Виктория Маринова, потвърди, че има задържан по случая, но...

Близките и колегите на убитата Виктория призоваха за търпение. Те вярват, че полицията е на финалната права да разкрие извършителя. Апелът беше разпространен до медиите в дунавската столица.

Областната дирекция на МВР обяви телефон за сигнали от граждани по разследването. Хората, които разполагат с информация, могат да позвънят на телефон: 0889 562 407. Всички открити вещи на жертвата са изпратени в Института по криминалистика. Резултатите ще покажат дали по тях има чужди отпечатъци и евентуално на кого са.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители